|
Příspěvky uživatele - 84.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cizí semena rajčat na našem trhu, 12.1.2013 Phantasia má byť dosť odolná voči hubovým chorobám... a čo sa týka Ačokče-uvidíme, dosť ma mätie, niekto uvádza, že chutá ako paprika, niekto ako hrášok... ale ja sa snažím každý rok pestovať nejakú hovadinu |  | Cizí semena rajčat na našem trhu, 12.1.2013 Phantasiu som kúpil v Baumaxe... a mimo paradajok tento rok chcem skúsiť Ačokču |  |
|  | Eukalypty, 11.1.2013 Nikto neporadí? Predpokladám, že vzhľadom na drobnosť semienok sa dávajú iba na povrchutlačeného substrátu... |  | Spartan, 10.1.2013 Môžete, prosím, popísať, ako ošetrujete rakovinu stromov kuprikolom+voskom? Vyrežete to asi až do zdravého dreva... a potom? |  | Pěstování rajčat 2013, 10.1.2013 Tak som to nevydržal a vysial som semienka na to vaše "Řízkování"...do smesi substrátua Agroperlitu somdalpo 2 semienka: Rajče černé (objednané zo známeho zdroja, ktorý má reklamu napravo hore na tejto stránke, nie je pri ňom žiadny názov druhu a... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 10.1.2013 Všetci tu "blbnú" s klonovaním, Řízkovaním ...Pani Jiřina, môžete nám robiť priebežnú reportáž? Tiež uvažujem hodiť pár semienok naklíčiť a následne řízkovat, ale obávam sa, že sa budú sadeničky vyťahovať, budú bledé a slabé... Tie dni sú akési... celý příspěvek > |  | Mesačné jahody Mignonette, 9.1.2013 Má niekto skúsenosti s mesačnými jahodami Mignonette? Sú lepšie ako Rujana? Kedy vysievať čo najskor, aby plodili aj tento rok? |  | Pěstování rajčat 2013, 8.1.2013 áno... SM Gigante 3...je v tom nejaký problém či zásadný rozdiel? priznám sa, že som si v prvom momente tú trojku nevšimol... a ani neviem, čo znamená... nejaká 3.generácia? tak ako Windows 7 a Windows 8? |  | Pěstování rajčat 2013, 8.1.2013 OK, idem do nich! ...a to som si hovoril, že si zoženiem nejakú 1-2 odrody čiernych, ktoré som ešte neskúsil....a už som v tom zase....d Green Zebra(2.pokus), Phantasia,S.Marzano Gigante, Datterino (ak zoženiem, nechce sa mi kvôli nemu samotnému... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 8.1.2013 Dnes som v obchode natrafil na sáčik od Sema s odrodou S.Marzano Gigante... má s ním niekto praktickú skúsenosť? |  |
|  | Medvedí cesnak, 7.1.2013 Má niekto skúsenosti s výsevom semienok medvedieho cesnaku a následne jeho pestovaním? Ďakujem. |  | Vysev semien, 7.1.2013 Ak to nejde do skleníka lebo fóliovníka, je v januári skoro vysievať. Ja osobne vysievam paradajky po 25.2., klíčimi to na radiátore, po vyklíčení na okenný parapet, a v štádiu 2-4 pravých listov pikýrujem do menších kelímkov, dávam na... celý příspěvek > |  | Nová rajčata Semo, 7.1.2013 No, ked som vo vlákne k sezone 2013 vyhlásil, že Green Zebra našej rodine nechutnala, tak sa mi účastníci zájazdu čudovali... v tomté vlákne p.Mirek GZ haní a aj niekto iný... zrejme, ako je vyššie uvedené, som tiež nevystihol, kedy ho odtrhnúť...... celý příspěvek > |  | Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 6.1.2013 Hokkaido sa mi začína kaziť... |  | Pěstování rajčat 2013, 4.1.2013 Pani Jiřina, kde robíte výsev, kde pestujete priesady? Zujímajú ma tepelné a svetelné pomery. Tento výsev je určený pre výsadbu do skleníka/foliovníka/voľnej pôdy? Ako PRESNE postupujete prí řízkování? Ďakujem. |  |
 |
|
|
|