|
Pomožte s výběrem rotavátoru, 20.8.2015 s tou lištovou sekačkou je to ve hvězdách. Převodová skříň T-19 jde použít se čtyřtaktem, nic méně jak jsem četl na stránkách výrobce, přestavba výjde na čtyři tisíce aby se to správně zpřevodovalo. Navíc máme doma Mf-70. Je to sice kopyto a člověk... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 20.8.2015 Já psal na 100% méně olova, né o 100% méně olova. Special myslím mýval více olova, i narural 94 s olejem má asi více olova. Je to ovšem laitský názor, nechce se mi to hledat na internetu. Jinak máte pravdu že v této problematice jsem absolutní... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 20.8.2015 NO já kontaktoval telefonicky technika z VAri, a ten říkal že je to bezproblémové ta předělávka na čtyřtakt. I když obchodníci vám mohou nakecat cokoliv. Co vím tak při té předělávce jde rychlost stroje dolů o 33%, což mi u rotavátoru a orání příliš... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 19.8.2015 Tak nějak to bude. Nyní mají ve Vari nějaké Eko dotace. Když jim tam hodím starý motor i s řídítky, tak nová honda pjxp 200 výjde na 11 000,- Celková cena tedy 26 000,- Což vzhledem k tomu jak jsem se díval na iternet jaké plečky tam prodávají za... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 19.8.2015 Myslím si že to bude Ok, majitel je známý a neříkal že by tam byl nějaký problém. Když bych k tomu koupil nový čtyřtakt motor, tak by to byl si myslím dobrý stoj za ty peníze. Akorát ta práce s repasem... :( |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 19.8.2015 No vidíte, a já co čet o Hechtu, tak většina lidí na to nadávala. To samé i na Mountfielda a kolega v práci je s tím královsky spokojen. až mu skončí po sedmi letech záruka, tak na tom udělá spoustu svých vlastních úprav a bude mít dobrý stroj.... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 19.8.2015 tak jsem zjistil že to tak cenově strašné není. TErra jde předělat na čtyřtaktní motor Honda, stačí použít nýty a stojí to do čtyřech tisíc. Takže asi nakonec ještě něco přihodím a půjdu do VAri nebo Terra. Navíc starší příslušenství jde koupit... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 18.8.2015 Tak jsem našel nejlevnější Vari sestavu s motorem HOnda čtyřtakt 160 ccm, za čtyřicet tisíc a to až v Lounech. Možná by to šlo ještě koupit po částech. Jako převodovky, potom motor a nakonec různé příslušenství... Ve Zlínském kraji tady toho moc... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 18.8.2015 Vlastním domácí malotraktor, s hydraulikou. Mám na to brány, pluhy + další příslušenství. Na vození těžkých nákladů a náročných prací super, ale pro velikot se s tím nedostanu na mé dva pozenky. Proto chci nějaký jednoosý traktor. Vrážet do toho... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 18.8.2015 Kč... s :-) |
 |
|
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 17.8.2015 Info o MS 07
Tak dneska jsem byl u kamaráda, který vlastní Mountfielda MS 07 + spoustu příslušenství, jakožto štěpkovač, rozhazovač sena atd... Stroj se mi líbyl, stejně jakožto přístup majitele, který ho ani nijak nevychvaloval, ani nepomlouval.... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 15.8.2015 Zdravím,
já se neomezuji na určité značky. Systém Vari jsem také nevyloučil, nic méně je to na mě už dost peněz. Za 25 000,- jde koupit něco bazarového i s příslušenstvím, ale v mém okolí (Zlíský kraj) jsem v týdnu co jsem se díval na inzeráty... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 14.8.2015 Ha, dalším možným adeptem je tento stroj Texas TX 602.
|
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 14.8.2015 Díky za odpověď. S tím očarováním Rurisem to není zase až tak žhavé. Jenom když jsem vylučovací metodou vybíral výrobek který by odpovídal mým požadavkům do určité cenové relace a nakonec jsem došel k těmto čtyřem kultivátorům. Pokud máte nějký tip... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 14.8.2015 právě do toho Hechtu se mi moc nechce jít. Stížnosti na internetu na značku Hecht je dost, i když si myslím že se najde i spousta příznivců.
Ještě tohle by stálo za úvahu: Motor Jikov Green RURIS PROFESIONAL 652H
Právě je zajímavé, že 652H je... celý příspěvek > |
 |