|
Příspěvky uživatele - 186.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy přesazovat, 18.8.2008 Nejlépe jižní nebo jihozápadní stranu. Já nevím kdy je the best období, člověk se musí řídit počasím. Já to sadím klidně i narašené ty řízky... dělám si sazeničky svoje. Letos jsem měl sazenice v kbelíku s rašelinou. Dělal jsem to tak dva roky před... celý příspěvek > |  | masožravé rostliny, 18.8.2008 Špirlice jsou též citlivé ke změnám chemismu substrátu. Musí se přesazovat, aspoň jednou za dva roky. Problem je, že v přírodě prochází celkem chladným zimním obdobím, a to je potřeba zajistit i v kultuře. Pokud ji budete mít celoročně v teple,... celý příspěvek > |  |
|  | O jakou palmu se jedná?, 18.8.2008 Opravdu ne každá palma s třepenitým listem je washingtonia. Přikláním se k žumaře, jak psal Josef.
Karlos |  | Kdy přesazovat, 18.8.2008 Řízky se letos překrývat mohou. V podnicích, které sazenice vyrábí jsou tyto řízky celkem blízko sebe a zasazeny mělce, pro tvorbu dobrého kořenového systému. Teoreticky se dají vyjmout na podzim a strčit třeba do skleníku, přihrnout, aby s... celý příspěvek > |  | masožravé rostliny, 18.8.2008 předně bych rád upozornil, že takovéto dotazy je lépe směřovat jinam: V ČR zřizuje fórum společnost pěstitelů MR Darwiniana a nová společnost CCPS. Tam Vám k masožravkám poradí ti, co se jimi zabývají.
Otázka je kterou špirlici máte. Třeba je to... celý příspěvek > |  | vinný ocet, 18.8.2008 Výrobu vína je opravdu lepší nastudovat, literatury je pro zahrádkáře dost.
Opisovat sem něco co už je popsáno detailně nemá cenu. Max. velmi jednoduchý přímý postup.: Rozmačkej, vymačkej, přidaj kvasinky, nech to kvasiť, pak to stáhni a... celý příspěvek > |  | nebezpečný smrk, 18.8.2008 Působí fakt hrozivě:-)
karlos |  | Jak se zbavit tesaříka krovového?, 15.8.2008 Nu pokud jste si dovezli tesarika pred 3 mesici, tak za ty diry muze neco jineho (vyvoj tesarika trva 2-3 roky - ty diry jsou vyletove otvory imag, tj. vajicka tam musely byt nakladeny pred nekolita lety). Ale predpokladam, ze se tam dostal uz drive... celý příspěvek > |  | Rododendron - žloutnutí odspodu, 15.8.2008 Bez fotky to jde vždycky blbě, sem s ní.:-)
karel. |  | vinná réva, 15.8.2008 Ivo:
Co jsem slyšel bylo i na hané pekelné sucho. Na vsetínku to bylo chvíli na pouštní klima. Květen-červen skoro bez kapky a to si nedělám prdel. Víno mám na lokalitě-svah k jihu, děsně se to tam vysušuje, bez zálivky to fakt trpí. (Krystal... celý příspěvek > |  |
|  | vinná réva, 15.8.2008 Mysel jsem že onen název, chrupka, přestože je starou odrůdou navopívádá tomu, že bude poněkud "chruplavá" a příjemní lehce muškátové chuti. Myslel jsem že je to nějaký ideál stolních odrůd, uplně jsem si ji vysnil jako... celý příspěvek > |  | vinná réva, 14.8.2008 Díky ti hoste!!!
Škoda, myslel jsem že chrupka je zázrak... ach néééé
Krlos. |  | vinná réva, 14.8.2008 Hoste: paráda, trochu jsem projel fota a vypadaj hodně chutně. Co jsou ty další odrůdy(třeba ta zlatožlutá v nepojmenovaných)? Letos chci stavět drátěnku takže přemýšlám jak to urobit. Jak vidím na tvých fotkách nemusí být ani dvojdrátí ale stačí... celý příspěvek > |  | vinná réva, 14.8.2008 Milý hoste: Díky za fotky, paráda... to jsou vaše fotky jo?
Měl bych takový dotaz, třeba mi k tomu napíšete něco zajímavého. V literatuře se uvádí guyotův řez. prostě to samé jako střední vedení, akorát cca 20cm kmínek. V čem tkví ta výhoda? Že jsou... celý příspěvek > |  | vinná réva, 14.8.2008 Nazdrar: máte někdo zkušenosti s odrůdami: Ametyst, Aivaz, BV - 18 - 109, Festivalnyj, Jupiter, Kerťanka, Kodrianka?
Která musí být ve skleníku? Co vyzrávání?
Karlos |  |
 |
|
|
|