|
Příspěvky uživatele - 186.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
neznámá trvalka, 12.9.2008 Tak myslim že jsem ji objevil a určil díky našemu milému google. Nejprve, když jsem se na to podíval, napadla mě vrbina. Jasně že ne, ale ten list mi silně připomínal brutnákovité(boraginaceae).... celý příspěvek > |  | neznámá trvalka, 10.9.2008 Vyfoťte detail květu i růžice:-)
Karlos. |  |
|  | Co to je za stromek?, 10.9.2008 Dobrý den,
i já se připojuji s názorem, že je to Brachychiton, ovšem druh netuším. Tedy až jak popisuje předchozí příspěvek, tak jest správně. Často si lidé přiveou semínko ze Španělska a i u nás se někomu podaří vypěstovat celkem pěkný stromek.... celý příspěvek > |  | Vaše zkušenosti - kdy kupovat a sázet trvalky, skalničky atd, 9.9.2008 Dobrý den,
je to pravda, v zásilkových obchodech je to velmi předražené... Taky si kupuju skalničky v průběhu roku, nejradši když zrovna kvetou, tak přesně vím, jak jsou zbarvené. Teď jsem si na Flóře Olomouc koupila okrasné skalničkové česneky a... celý příspěvek > |  | skalka ve svahu, 9.9.2008 Dobrý den,
máme taky skalku pod přesahem střechy, taky jsme potřebovali vyřešit výškový rozdíl. Na zahradě máme závlahový systém a do skalky budeme teď dávat kapkový závlahový systém. Hadice je těsně pod zemí, takže nejde vůbec vidět, pokládá se... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 9.9.2008 Nějaká Calathea... |  | Šarka švestek, 5.9.2008 ... myslím tím psaní s velkým písmenem na začátku, které se objevilo na začátku stránky. To nenechá mé lingvistické puntičkářství na pokoji... |  | Šarka švestek, 5.9.2008 Mně se líbí, jak berete tu šarku vážně. Je to asi jako Chřipka, Angína nebo Rýma - prostě závažná choroba :-) |  | pěstování orchidejí, 3.9.2008 Na orchideje, uplně normálně funguje krystalon, vegaflor a jiné. Třeba jednou za 14 dní ve vegetačním období. V zimě raději moc nehnojit. Koncentrace uvedené výrobcem jsou celkem vhodné...
Můžete hnojit i s každou zálivkou, desetinovou koncentrací... celý příspěvek > |  | Lilie - zná někdo druh, 3.9.2008 První a třetí LA hybrid, prostřední asi asijský.
Karel |  |
|  | Fikus benjamina na slunci, 1.9.2008 Souhlasim - mam nekolik bonsaji fikusu a vsechny mam na balkone, kam prazi porad slunce - a nikdy jsem o zadnou rostlinu neprisel, naopak - nadherne prirustaji - jediny rozdil mezi fikusy, co mam na jizni a na severni strane, je ten, ze ty na... celý příspěvek > |  | Mučenka (Passiflora coerulea), 1.9.2008 Jen doplním, že není caerulea jako caerulea. Jsou klony které vám pokvetou relativně brzy a vydatně, jiné např. semenáče porostou velmi bujně a květů se ani nemusíte dočkat. Lepší je přeřízkovat kvalitní klony, a barevné zajímavosti.
Letos jsem... celý příspěvek > |  | Durancie - zlute plody, 1.9.2008 Vyfotit! |  | mám špendlík?, 1.9.2008 Martin: myslim že to není špendlík. Máme pravé špendlíky doma, jsou ve zralosti skoro do oranžova, více švestkovité, proti domácí švestce tupější, maj výraznější rýhu...
Karel. |  | Poraďte co je to za pokojovou květinu, 29.8.2008 Chvíli jsem hledal po netu, ale ne a ne. Podle mě j to Philodendron, ale jaký? U těchto aronovitých podobně jako u Monster se vyskytuje heterofylie, spodní listy často bávají nedělené, a stářím rostlina listy mění...
Někdo třeba bude vědět. |  |
 |
|
|
|