Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
neznámá trvalka, 12.9.2008
Tak myslim že jsem ji objevil a určil díky našemu milému google. Nejprve, když jsem se na to podíval, napadla mě vrbina. Jasně že ne, ale ten list mi silně připomínal brutnákovité(boraginaceae).... celý příspěvek >
neznámá trvalka, 10.9.2008
Vyfoťte detail květu i růžice:-) Karlos.
Co to je za stromek?, 10.9.2008
Dobrý den, i já se připojuji s názorem, že je to Brachychiton, ovšem druh netuším. Tedy až jak popisuje předchozí příspěvek, tak jest správně. Často si lidé přiveou semínko ze Španělska a i u nás se někomu podaří vypěstovat celkem pěkný stromek.... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti - kdy kupovat a sázet trvalky, skalničky atd, 9.9.2008
Dobrý den, je to pravda, v zásilkových obchodech je to velmi předražené... Taky si kupuju skalničky v průběhu roku, nejradši když zrovna kvetou, tak přesně vím, jak jsou zbarvené. Teď jsem si na Flóře Olomouc koupila okrasné skalničkové česneky a... celý příspěvek >
skalka ve svahu, 9.9.2008
Dobrý den, máme taky skalku pod přesahem střechy, taky jsme potřebovali vyřešit výškový rozdíl. Na zahradě máme závlahový systém a do skalky budeme teď dávat kapkový závlahový systém. Hadice je těsně pod zemí, takže nejde vůbec vidět, pokládá se... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 9.9.2008
Nějaká Calathea...
Šarka švestek, 5.9.2008
... myslím tím psaní s velkým písmenem na začátku, které se objevilo na začátku stránky. To nenechá mé lingvistické puntičkářství na pokoji...
Šarka švestek, 5.9.2008
Mně se líbí, jak berete tu šarku vážně. Je to asi jako Chřipka, Angína nebo Rýma - prostě závažná choroba :-)
pěstování orchidejí, 3.9.2008
Na orchideje, uplně normálně funguje krystalon, vegaflor a jiné. Třeba jednou za 14 dní ve vegetačním období. V zimě raději moc nehnojit. Koncentrace uvedené výrobcem jsou celkem vhodné... Můžete hnojit i s každou zálivkou, desetinovou koncentrací... celý příspěvek >
Lilie - zná někdo druh, 3.9.2008
První a třetí LA hybrid, prostřední asi asijský. Karel
Fikus benjamina na slunci, 1.9.2008
Souhlasim - mam nekolik bonsaji fikusu a vsechny mam na balkone, kam prazi porad slunce - a nikdy jsem o zadnou rostlinu neprisel, naopak - nadherne prirustaji - jediny rozdil mezi fikusy, co mam na jizni a na severni strane, je ten, ze ty na... celý příspěvek >
Mučenka (Passiflora coerulea), 1.9.2008
Jen doplním, že není caerulea jako caerulea. Jsou klony které vám pokvetou relativně brzy a vydatně, jiné např. semenáče porostou velmi bujně a květů se ani nemusíte dočkat. Lepší je přeřízkovat kvalitní klony, a barevné zajímavosti. Letos jsem... celý příspěvek >
Durancie - zlute plody, 1.9.2008
Vyfotit!
mám špendlík?, 1.9.2008
Martin: myslim že to není špendlík. Máme pravé špendlíky doma, jsou ve zralosti skoro do oranžova, více švestkovité, proti domácí švestce tupější, maj výraznější rýhu... Karel.
Poraďte co je to za pokojovou květinu, 29.8.2008
Chvíli jsem hledal po netu, ale ne a ne. Podle mě j to Philodendron, ale jaký? U těchto aronovitých podobně jako u Monster se vyskytuje heterofylie, spodní listy často bávají nedělené, a stářím rostlina listy mění... Někdo třeba bude vědět.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika