Příspěvky uživatele - 35.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problem s listami sadenic, 18.2.2016
Mozna nizke (dennni ci nocni) teploty.
Zelenina která se nemusí zalévat?, 16.2.2016
Pokud chcete pestovat jako na poli bez závlahy, tak můžete, ale to pak není zahrada.
Ano, mate pravdu, napsal jsem to zkracene. Dale pak mame kan. boruvky a i pro ovocne stromky je nekdy voda nutna.
Aby pozemek nelezel ladem, vysejte zelene hnojeni. Voda je na zahrade pro pestovani zeleniny a drobného ovoce nezbytne nutna.
Jak ochránit skleník před slimáky, 15.2.2016
Granule Slimax (i jine) mam taky a po zalevani nebo po desti perfektne nefunguji.
Jak ochránit skleník před slimáky, 15.2.2016
Ucinek se nijak casem nemeni - tak to jste mne nepresvecil, pokud se zaleva nebo granule poradne zmoknou, tak uz je to jine.
Jak ochránit skleník před slimáky, 14.2.2016
Podle mne mohou vlezt dovnitr napr. dvermi, kdyz se vetra behem tepleho pocasi.
Lze podsadit borůvku brusinkou?, 13.2.2016
Dle techto stranek se kan. boruvky deli na "Highbush", "Half-Highs" a "Lowbush". Z tech co uvadite pouze Polaris patri mezi "Half-Highs" (nekdo je prodava jako "balkonove"), ostatni jsou "Highbush", cili vysoke.
Jak ořezat třešeň bez terminálu?, 12.2.2016
Velke tresne se casto rezou po sklizni resp. v ramci sklizne (i s plody), ja to tak delam skoro kazdy rok, listi mi nevadi. Asi neni dobre chtit dosahnout nejaky pozadovany tvar jednorazove ihned (stejne dlouho nevydrzi).
Raná meruňka na Jižní Moravu, 11.2.2016
Opravdu ve strednich polohach dozrava Napoleonova cca 25.6.?
Jak ořezat třešeň bez terminálu?, 7.2.2016
Predchozi zasahy nebyly moc ku prospechu niceho, ale nyni je strom pekny, vytvari prijemnou atmosferu. Naplanovany zasah je velmi drasticky, chtelo by to vice respektu k zive prirode.
Jak ořezat třešeň bez terminálu?, 7.2.2016
Řežte klidně... jak máte nakresleno... ano, ale strom bude zmračený chudák, na který nebude pěkný pohled.
Sáčkování, 28.1.2016
Kdybych mel k ruce 10 devcat jako na fotografii, tak proc ne...
Hrušeň neroste, 26.1.2016
Mne se mirne prihnojeni po vysadbe osvedcilo - hnojivo s obsahem polyfosfatu, ktere podporuje rust korenu. Puda jiste neni vycerpana, ale otazka, zda je v ni dostatek fosforu v prijatelne forme pro rostliny.
Znáte někdo Zahradnictví U rybníku?, 15.1.2016
Kdyz balik nebude v poradku, tak se s nimi dohodnete (vyreklamujete). Pouzivam jen platbu predem, dobirka toho moc neresi, ne vse se da rozbalit a peclive zkontrolovat.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika