|
Příspěvky uživatele - 228.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 28.2.2012 Do tmy je nedávám. Zatím takovou potřebu nesleduji. Při prvním pokusu rouby ani trochu nepovadly, vše vypadalo OK až do hniloby podnoží.
Druhý, současný pokus je stále OK. Teď to otestuju na víc tepla a světla, snad to už poroste.
vocho67 |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 26.2.2012 Listů na roubu je ponecháno možná moc. Uvidíme jak to půjde.
Já jsem po týdnu odstranil mikroklima, vypadá to nadějně. Přírůstky zatím žádné. |  |
|  | Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 20.2.2012 Toto vysvětlení je i podle vědomostí ze základní školy špatně.
Dám příklad. Máme 100 stupňů horký vzduch v sauně. Potom stejně horkou vodu. Do sauny zdravý člověk klidně může, zkuste to ve vodě!
Závěr - je to o tepelné vodivosti materiálu. |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 19.2.2012 Byla jen jedna, silná akorát na klips. Tak 4 mm |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 19.2.2012 Včera byl další pokus - na poslední podnož z prvního výsevu, tentokrát do rozštěpu, zajistěno klipsem. Podnož mám v perlitu, hydroponické hnojivo - to z důvodu možných chorob ze substrátu. |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 10.2.2012 První pokus se nezdařil. Podnože napadla těsně nad zemí hniloba. Mikroklima je na rajče asi moc vlhké. Musím vymyslet, jak tomu předejít. |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 4.2.2012 Ve středu došlo k pokusu s "odstraněním mikroklimatu". Samozřejmně jsem na to zapomněl a rajčata se silně sklonila k zemi. Vše nakonec dopadlo dobře, jsou z toho venku. Jedeme dál.
Zatím se žádné záludnosti nekonají. |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 1.2.2012 Rostliny jsem měl od vysetí až do roubování v perlitu. Do perlitu bylo dodáno hydroponické hnojivo, takže to mělo z čeho růst. Až při roubování jsem podnož přesadil do PET láhve, zem je z kompostu.
Roubování bylo podle toho, co si pamatuji z... celý příspěvek > |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 31.1.2012  14 dní od výsevu jsem udělal první experimentální roubování. Průměr stonků je 2 mm. K roubování je použita izolace z drátu. Fotky jsou 24 hodin po roubování, takže nadějné.
|  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 21.1.2012 Díky, to bude zřejmně správná velikost pro roubování. Podle videí bych to zkoušel asi až na větším průměru. |  |
|  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 20.1.2012 Jaký je průměr otvoru v tom silikonu?
Podnože asi (ku podivu) nejsou hybridní. |  | Hurmikaki, tomel japonský, 19.1.2012 TRPKÉ PLODY Koupil jsem zcela náhodně odrůdu Tipo na dovolené u moře. Hned druhý rok mi roubovaná rostlina dala 12 plodů - k velké radosti. Rostlina je v květináči, na podzim jsem ji dal domů za okno dozrát. První plod změknul už na rostlině,... celý příspěvek > |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 18.1.2012 Několik balkonových rajcat už mi roste, s podnožema jsem dal do perlitu i několik dalších rajčat (je jedno jakých, jsou to starší semínka). Takže bude materiál na experimenty. Podle videa lze usoudit, že se roubují podstatně starší rostliny rajčat,... celý příspěvek > |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 18.1.2012 Je lepší se na nabídku Sema raději nedívat (abych po něčem novém opět nezatoužil)
Podnože mám už několik dní doma a klíčí v perlitu. |  | Melounoviště 2012, 13.1.2012 Fíkolistá tykev - doporučuji všem se jí při pěstování melounů raději vyhnout. Ani z nouze ne!
|  |
 |
|
|
|