Příspěvky uživatele - 96.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký traktor na 2ha, 5.11.2017
u těch zahraničních geplů člověk nikdy neví a živonosti našeho starého dobrého dvou či tříválce nikdy nedosáhnou
Výber motorovej píly, 19.7.2017
Za mě stihl a lépe o stupeň vyšší, přrd koupí jsem zkoušel 180 i 230, lehké a obratné. Skoro deset let leju jen N95+olej stihl a když není tak HQ, za ty roky jen výměna svíček. Hlavně dostupný dobrý záruční a pozáruční servis.
Morella - ožer listů, 30.5.2017 Obsahuje fotku
A tohle?
Morella - ožer listů, 30.5.2017 Obsahuje fotku
Dalsi
Morella - ožer listů, 30.5.2017 Obsahuje fotku
Dobry den Tak vypada, ze listy jsou ozirany msicemi a housenkami.Postrikali jsme mospilanem, jedna se mi o to, jak dlouho je ucinny? Aby nedoslo k opakovani, diky.
Kde koupit rotavátor Hecht, internetový obchod nebo kamenná prodejna, 24.3.2017
Ano koupit v prodejně kde mají i kvalitní servis, já koupil u HQ ale jejich servis v záruce byl zoufalý, prodejem gepla zájem o zákazníka skončil. Další techniku jsem koupil u jiné značky a už není problém.
Krovinořez jako dárek k narozeninám, 19.3.2017
Za ty peníze ať nakoupí sám třeba u Stihlu, manželka to udělala před lety stejně, akorát jsem nakoupil u husqarny a to byl problém. Při reklamaci mě několikrát vyhodili, až po dobrozdání znalce vše vyřídili. Od té doby jsem zákazník té první značky s... celý příspěvek >
Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 19.3.2017
Upřesňuji, přidřel jsem ten jikov, Jawy používaly m2t a nijak jim to za ta léta neublížilo pokud se to krmilo tak jak má, mám jich 6 a k tomu 4 čz. O mazání starých dvoutaktů se zbytečně spekuluje dnešníma očima.
Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 19.3.2017
Podobná dilemata se vedou na forech veteránů Jawa, mlaďoši se předvádějí s technologiemi NASA. Tyto stroje jsou na M2T stavěny v předepsaných poměrech a moderní oleje jim neposlouží. Z nouze jsem zkusil olej pro pily jak zelený tak červený a zašvihl... celý příspěvek >
Co na střechu?, 26.11.2016
Tak všem děkuji za vaše tipy a názory. Nejspíš vyzkouším ten zimolez. Za zkoušku nic nedám a určitě nabudu mnohých zkušeností. O výsledek se pak snad někdy příště podělím.
Co na střechu?, 26.11.2016
Dobrý den. Mám dotaz týkající se vhodného výběru rostlin. Chci na střechu pergoly s nízkým spádem do truhlíků nebo jiných vhodných nádob vysadit rostliny, které by svým porostem pokryly střechu. Chci mít jen pár truhlíků, ze kterých by se rostlina... celý příspěvek >
Kalná až mléčná voda v bazénu, 20.7.2016
zdravím já mám bazén 4 rokem a až leto;s velké problémy s vodou fitrovali jsme od května jako blázni dávali chemii savo no prostě kde co a přitom stačilo dát noví písek do filtrace: Ca: na změkčení vody a za pul dne voda jako křičtál
Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 10.6.2016
A dělá se opravdu v prodejně předprodejní servis? Houby s octem, otočí se klíčkem nastartuje a je to ok. Jinak dobrý pane prodejce. Já vše koupil v kamenné a stalo to za..., prodat a nazdar.
Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 9.6.2016
Svatá pravda, dnes dělá i značkový servis kdejaký šmudla. Spálil jsem se u Stigy, taky u HQ byli totální zoufalci, kteří jiný stroj po prvním použití nebyli schopni dát do provozu a ještě byli sprostí.
Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 5.6.2016
Stiga přece není žádná echtpremiovka, takové jen v jiné barvě dělají číňani i pro jiné značky.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika