Příspěvky uživatele - 161.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pneumatické nůžky na větve, 20.8.2013
Ahoj,   chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nějakými pneu, nůžkami na větve. Koukal jsem, že se u nás nechá sehnat Bahco okolo 4,5k a pak Felco za 8,5k. Elektrické za 40k a více fakt nechci :) Díky Petr
Mačeta vs. sekyrka, 12.5.2013
2cm žívé větve a jak silné suché? Myslím, že je to vše podobné - kalená ocela a tvar dle designu. Upřímě, těch suchých se bojím víc. Zatím jsem včera zkoušel na 30ti stromech jen suché, ale jen do průměru 1cm.
Mačeta vs. sekyrka, 11.5.2013 Obsahuje fotku
Tak jsem si prozatím koupil tu Tramontinu. Ostří 66cm za cenu 300,- včetně dopravy, čemuž se mi otec smál. co to za hračku. Rukojeť úplně na nic a tak jsem to šoupl truhláři, aby ji udělal na obouruč perfektně nabrousil (to totiž od výrobce taky... celý příspěvek >
Jaké dvouruční nůžky na větve, 13.3.2013
  Tak nakonec jsme koupili vše od fiskarsu a mohu potvrdit, že dvouruční Fiskarsky velké L78 Fiskars 112590 jsou perfektní. Postříhali jsme s nimi za únor cca 50 000 průtů a to až do průměru 4cm a pořád jsou jako nové. K tomu jsme nakonec... celý příspěvek >
Noznice na strihanie ovocnych stromkov, 13.1.2013
Ahoj,   já tyto nůžky používám na stříhání řízků sadby RRD, takže to je tak 100 000 střihů za únor. Nejdříve jsem používal nonamy a to na cca 20 000 ks, což šlo. Loni jsem koupil Bahco za 800,- na netu a spokojen moc nejsem. Jsou těžké a... celý příspěvek >
Jaké dvouruční nůžky na větve, 28.10.2012
Docela si mi začínají líbit dvoruční nůžky BAHCO, řada profi - nemáte někdo zkušenost? Díky Petr
Nářadí Fiskars, 24.10.2012
Tohle bude topol z plantáží RRD průměru 15-20 cm, takže to půjde bez tak max. na půl a to snad bude v pohodě i s menší sekerou.
Jaké dvouruční nůžky na větve, 24.10.2012
Díky, averzi samozřejmě proti fiskarsu nemám. Vlasntním sekeru X22 a to je naprostá bomba (kalač už nepotřebuji), ale právě z různých diskuzí mám vyčteno, že nůžky se jim moc nedaří a proto bych zde potřeboval i pár faktů, popř. jinou... celý příspěvek >
Mačeta vs. sekyrka, 23.10.2012
Ahoj,   ohledně té mačety, myslíte, že je lepší než použití motorové pily? Chystám se v budoucnu odvětvovat asi tak 7000 stromů z hektaru a přemýšlím, jestli to bude lepší brát pilou a nebo použít už toto již na stojících stromech a pak... celý příspěvek >
Nářadí Fiskars, 23.10.2012
Ahoj, já můžu potvrdit kvalitu seker. Loni jsem dostal X22 a zatím má naštípaných sice jen asi 48 metrů, ale zato s přehledem. Radost jí vzít do ruky! Škoda, že jak dorostou topoly, nebudu jí potřebovat:-) Petr
Jaké dvouruční nůžky na větve, 23.10.2012
Ahoj,   nikde jsem nic solidního nenašel a proto bych se chtěl zeptat vás uživatelů, jaké byste mi doporučili zakoupit dvouruční nůžky na větve. Chystám se s tím stříhat cca 50 000 ks prýtů ročně (leden) do tloušťky max. 4 cm. Jedná se o... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika