|
Příspěvky uživatele - 161.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pneumatické nůžky na větve, 20.8.2013 Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nějakými pneu, nůžkami na větve. Koukal jsem, že se u nás nechá sehnat Bahco okolo 4,5k a pak Felco za 8,5k. Elektrické za 40k a více fakt nechci :)
Díky
Petr |  | Mačeta vs. sekyrka, 12.5.2013 2cm žívé větve a jak silné suché?
Myslím, že je to vše podobné - kalená ocela a tvar dle designu.
Upřímě, těch suchých se bojím víc. Zatím jsem včera zkoušel na 30ti stromech jen suché, ale jen do průměru 1cm. |  |
|  | Mačeta vs. sekyrka, 11.5.2013  Tak jsem si prozatím koupil tu Tramontinu. Ostří 66cm za cenu 300,- včetně dopravy, čemuž se mi otec smál. co to za hračku. Rukojeť úplně na nic a tak jsem to šoupl truhláři, aby ji udělal na obouruč perfektně nabrousil (to totiž od výrobce taky... celý příspěvek > |  | Jaké dvouruční nůžky na větve, 13.3.2013 Tak nakonec jsme koupili vše od fiskarsu a mohu potvrdit, že dvouruční Fiskarsky velké L78 Fiskars 112590 jsou perfektní. Postříhali jsme s nimi za únor cca 50 000 průtů a to až do průměru 4cm a pořád jsou jako nové. K tomu jsme nakonec... celý příspěvek > |  | Noznice na strihanie ovocnych stromkov, 13.1.2013 Ahoj,
já tyto nůžky používám na stříhání řízků sadby RRD, takže to je tak 100 000 střihů za únor. Nejdříve jsem používal nonamy a to na cca 20 000 ks, což šlo. Loni jsem koupil Bahco za 800,- na netu a spokojen moc nejsem. Jsou těžké a... celý příspěvek > |  | Jaké dvouruční nůžky na větve, 28.10.2012 Docela si mi začínají líbit dvoruční nůžky BAHCO, řada profi - nemáte někdo zkušenost?
Díky Petr |  | Nářadí Fiskars, 24.10.2012 Tohle bude topol z plantáží RRD průměru 15-20 cm, takže to půjde bez tak max. na půl a to snad bude v pohodě i s menší sekerou. |  | Jaké dvouruční nůžky na větve, 24.10.2012 Díky, averzi samozřejmě proti fiskarsu nemám. Vlasntním sekeru X22 a to je naprostá bomba (kalač už nepotřebuji), ale právě z různých diskuzí mám vyčteno, že nůžky se jim moc nedaří a proto bych zde potřeboval i pár faktů, popř. jinou... celý příspěvek > |  | Mačeta vs. sekyrka, 23.10.2012 Ahoj,
ohledně té mačety, myslíte, že je lepší než použití motorové pily? Chystám se v budoucnu odvětvovat asi tak 7000 stromů z hektaru a přemýšlím, jestli to bude lepší brát pilou a nebo použít už toto již na stojících stromech a pak... celý příspěvek > |  | Nářadí Fiskars, 23.10.2012 Ahoj,
já můžu potvrdit kvalitu seker. Loni jsem dostal X22 a zatím má naštípaných sice jen asi 48 metrů, ale zato s přehledem. Radost jí vzít do ruky! Škoda, že jak dorostou topoly, nebudu jí potřebovat:-)
Petr |  |
|  | Jaké dvouruční nůžky na větve, 23.10.2012 Ahoj,
nikde jsem nic solidního nenašel a proto bych se chtěl zeptat vás uživatelů, jaké byste mi doporučili zakoupit dvouruční nůžky na větve. Chystám se s tím stříhat cca 50 000 ks prýtů ročně (leden) do tloušťky max. 4 cm. Jedná se o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|