Příspěvky uživatele - 15.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí ořechovice, 16.7.2015
To ano, rozkrojit jdou, ale už to není ono. Chuť ořechovky je nejlepší, je-li připravena kolem poloviny června. V tuto dobu (když jste to nestihl dříve)  bych radil nepoužívat do likéru celé plody, nýbrž jen oloupanou zelenou slupku. 
Jaký stromkový rybíz?, 16.7.2015
Požadavek mám hlavně na to, aby měl dlouhé hrozny a byl sladký,  aby měl málo listí,.. Ještě aby bobule neměly zrníčka, a při lisování z nich tekl Sauvignon. Mým favoritem je již mnoho let Losan.
Rybízová štáva - postup, 10.7.2015
Zkuste ho bez pektogelu. Rybíz rosoluje tak, že přídavek pektinů nepotřebuje. Želírovací přípravky jsou dobrý pomocník, ale chuť marmelády rozhodně nevylepšují.
Očkování jinak, 9.7.2015
Srdečný pozdrav všem, kdož se zde dělí o své zkušenosti. Jsem víceméně pravidelným čtenářem těchto rubrik avšak dosud jsem neměl proč zde přispívat(až na jeden dotaz). Ač zemědělsky zaměřený, v ovocnářství, potažmo ve štěpování jsem laik. Nicméně... celý příspěvek >
Spařený angrešt, 7.7.2015
Pozná se to tak, že nejvíc jsou postiženy plody vystavené slunci. U houby to bývá naopak. Částečně může pomoci vydatná zálivka před očekávanými vysokými teplotami. Nebo zastínit keře.
Choroba třešní, 7.7.2015
Myslím, že třicetiletá třešeň neuvadla suchem, pokud tedy nezahradničíte na poušti či na skále. Podobně se dokonce může projevit přílišné vlhko, špatná poloha, půda.
Hruškový kvas z neskorých odrôd, 7.7.2015
Jestli známému nechutná pálenka z jablek, možná mu nebude příliš vonět ani ta 1:1.Nechť zváží, zda nevyrobit  pálenku jen z hrušek (příp. s kyselinou). 
Nejaromatictejsi odruda, 2.7.2015
O tom, že VP, Maďarská, aj. jsou jiná chuťová liga, není sporu. Ale na rozdíl od p. Mikeše, mně ta ranost ten časový rozdíl vyrovná. A nejen u meruněk. I třešně Rivany jsem snědl ve větším množství než Těchlovany, Kordie a Vany, jejichž rozdíl ve... celý příspěvek >
Paprika špičkou nahoru, 30.6.2015
Hamíkova erekce?
Řez větve - dvojáku?, 30.6.2015
Je to obyčejný - a normální - konkurenční výhon. Podle umístění a potřeby jej můžete buďto odstranit nemo přeměnit v plodonosný obrost.
Brouk, 29.6.2015
Velký, krásný a vzácný brouk. V boji s invazí španěláků asi moc nepomůže, ale je to přírodní skvost a opravdový dravec.
Třešínky, 26.6.2015
Ano dělá se to. Volil bych asi ztužený tuk, který postrádá jakékoli aroma a chuť. Sám s tím zkušenost ale nemám.
Jak zúžitovat králičí maso, 26.6.2015
Problém králiků je, že vrhy jsou početné, a tak jich naráz dorůstá víc. A jak píšete, jíst králíka 2x týdně dobře nelze, přejí se.   Pokud tedy nejste tak dokonalý kulinář, aby to konzument nepoznal. Odtud obvykle plyne ono... celý příspěvek >
Odšťavňovač na rybíz - protlak, 26.6.2015
Ad Pavel: Dost dobře si nedovedu představit stroj, který umí vyrobit současně mošt i džem. Popište to, prosím, podrobněji,  Ad Peter: Nástavce na masomlýnek vypasírují z běžného bobulového ovoce dřeň - rybíz, maliny, aj.  Výtěžnost není... celý příspěvek >
Pesticid Lindan způsobuje rakovinu, 26.6.2015
Těch kancerogenů, kterými jsme obklopeni! Namátkou cigaretový kouř, výfukové plyny, asfaltové výpary... Jistě, netřeba jich přidávat, ale Lindan, ten mi vrásek dělá asi nejméně.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika