|
Příspěvky uživatele - 53.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky - pálí x nepálí, 9.12.2015 Myslím, že záleží na hnojení a vnějších podmínkách (sucho, horko, nebo naopak chlad) nikoliv na semenech - vliv semen by byl pokud by byly rozdíly mezi rostlinami.Pěstuju několik rostlin a vždy plody v určitém období jsou podobné a další... celý příspěvek > |  | Ranné rajče, 9.12.2015 Oproti Liberecku 480 m je 280 m ideální místo..
Ještě upřesnění v půlce června rostliny zaštípnu a vyšípnu všechny nerozkvetlé viany. Od poloviny strna zaštípnu všechny nerozkvetlé květy. pěstuju hlavně koktejlové odrůry, které mají velké... celý příspěvek > |  |
|  | Ranné rajče, 9.12.2015 Další možností je pěstovat keříčkové odrůdy, které by měly dozrát najednou. em. |  | Záměna semen, 9.12.2015 Dobrý den,
v letošním roce jsem narazila na 2 záměny semen u firmy Semo. Měla jsem hokaida oranžová Hokkaido orange F1 a Blue kuri F1 a jedna rostlina měla pruhované zelenožluté plody (v různém poměru). Horší byla záměna... celý příspěvek > |  | Ranné rajče, 8.12.2015 možná jde o něco jiného - na podzim Vám zbývají zelené plody, prostě Vám vadí, že vše nedozraje. Pokud pěstujete melouny nemáte špatné podmínky. Dozrání většiny plodů dosáhnete tak, že v létě zaštípnete nové květy. Já to dělám od poloviny červece,... celý příspěvek > |  | Ranné rajče, 8.12.2015 Pěstuju i stupické, ale nejdřív jsem několik let sklízela Cherrollu F1, pěstuju v 420 m v jižních čechách a v 480 m v severních čechách. Všechna semena seji najednou po 15.3. EM |  |
 |
|
|
|