Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou malou benzínovou sekačku, 28.5.2014
Teoreticky stačí jen otočit ten plast o 180°, sice pak bude lítat tráva a kamínky na vás, ale keříky budou netknuté. 
V aku určitě Vikinga, Stihl výrobky mají nejlepší baterie, bohužel jak jsem psal, je to ranec, 6500 baterka, 1000 nebo  2000 nabíječka podle toho jestli stačí obyč nebo rychlonabíječka a 9000 sekačka :-(to když si koupíte 4Kg vyžínáček od... celý příspěvek >
Jakou malou benzínovou sekačku, 28.5.2014 Obsahuje fotku
Stihl aku vyžínač dává ochranu z drátu a je to praktická věc na vyžínání podél drátěného plotu, v plastovém krytu je nůž co zakrátí strunu na požadovanou délku a před objímka z kulatiny nedovolí struně poničit pletivo, vy si udělejte něco podobného,... celý příspěvek >
Viking MA 339, koupíte to u Stihlu, psal jste, že vám o peníze nejde, tak se trochu prohnete. Ve vašem případě, kdy to máte na dosekávání kolem plotu, bych nákup drahého výrobku sakra zvažoval, u vás se dá koupit i elektrocentrála na kolečkách a po... celý příspěvek >
Koupit Amitech wl1e40f-5aa, 27.5.2014
Kupte si za 1400Kč elektrickou rotační sekačku a nevymýšlejte blbosti s nefunkčním krámem. Případně si kupte obyčejnou kosu, uděláte něco pro zdraví (10 minutová rozcvička po ránu) a nebude vás to stát nic. 
Sekačka Hecht 541 SH, 24.5.2014
 werco.cz - servisní místa, tam vám potřebný díl dodají.
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 24.5.2014
To o občasném menším výkonu 850 není moje, to jsem nakopíroval od majitele stroje z jiné diskuze, jak je vidět z videí na youtube, Lucina valí jak drak v nějaké 80cm trávě, ale uživatel píše, že musí být 120cm hustá a taky neznáme na jakém svahu... celý příspěvek >
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 24.5.2014 Obsahuje fotku
Video
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 24.5.2014 Obsahuje fotku
Pro objektivitu je třeba zmínit, že na stavebnici Tekton, která je parametrově a cenově na tom podobně jako Vari s Lucinou se dělá mulčovač menší a levnější za 6000Kč a nově i disk můžete osadit lepší prohnutý s celoplošným plazem (vrchní obrázek) a... celý příspěvek >
Stihl ms 211, 23.5.2014
Romane to vám ta pila 3 roky ležela v regále, že jste nestihl ošoupat ani lištu, nějak mi to foto k vašemu popisu nesedí... Povyměňovat prakticky všechny díly a stále věřit ve spokojenost, k tomu se dá jen poblahopřát ať vám to vydrží do dalších... celý příspěvek >
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 23.5.2014
Nástavec je zatím jeden VM-580 za bůra, ale píšou, že budou další.Na Dakra je M70 za pětku. Pokud občas budete chtít mulčovat, vypadá to u Vari cenově dostupněji.
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 22.5.2014
Zmanipulované jsou možná výsledky a hvězdičky, ale pokud Olga Kábová poplive nějaký výrobek, nemůže si cucat lži z prstu, každý takový test je subjektivní hodnocení, proto je dobré přečíst takových testů vícero a udělat si vlastní názor. Například se... celý příspěvek >
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 22.5.2014
Co mám zkušenost s motorem B&S 875e tak musím říct, že je parádní co se týče hlučnosti a startování, na nizší otáčky je to až neuvěřitelně tichý motor, startuje se také luxusně velmi zlehka, teď je otázka jestli jeho krouťák bude stačit. Briggs... celý příspěvek >
Jakou sekačku, 22.5.2014 Obsahuje fotku
Pro jistotu přidávám další obrázek kde shledávám nedostatky.
Jakou sekačku, 22.5.2014 Obsahuje fotku
Provedením velmi podobnou sekačku mám od Vari a bez jediné údržby a zádrhelu v podobě opravy seče už 18 let a dostačuje.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika