Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém se zelím, 5.10.2016
V chytré knize, kterou mám na chalupě je popsaná umělá zelná šťáva. Která se právě dává, když ji zelí moc nemá. Až tam pojedu, opíšu to a postnu. Odhadem bych dal slanou vodu, osolenou asi jako polévka a krapet cukru.
Moravská jadernička, 5.10.2016
Pro nevěřící, letošní podzimní nabídka z Malenovic - výběr z tabulky Odrůda, tvar, podnož. původní, krajové odrůdy    Coxova reneta Čk, Pk A2 Gravštýnské Čk, Pk A2 Jadernička moravská Z, Čk, Pk A2 Krasokvět Pk... celý příspěvek >
Zelňačka s klobásou, 3.10.2016
Kysané zelí, brambor, klobása, mouka, sádlo, cibule, paprika, koření, sůl. Metoda postupného přidávání. Na lžíci sádla dáme smažit cibuli. Když zesklovatí, přihodíme nakrájenou klobásu a krátce orestujeme. Následuje lžíce až dvě ph. mouky. Vše... celý příspěvek >
Kdo pozná můru?, 3.10.2016 Obsahuje fotku
Našel jsem ji dneska na trávníku, byla lehce přichcíplá, možná chladem. Je odhadem 4 cm dlouhá, s křídly možná 6.
Stavba "obecní" sušárny, 3.10.2016
Problémem je cena a pracnost. Komu čest, tomu čest. Je to tak a s tím se nic nenadělá. O to víc se cení, když za takových podmínek dokážete technologicky zvládnout a vyrobit prodejné (cenově) výrobky. Ono nakoupit želé z alginátů a umatlat něco... celý příspěvek >
Hnůj na ovocné stromky, 2.10.2016
Ono nejde ani tak o to mocímermo přecpat půdu dusíkem, což stejně nehrozí. Ale nejpřínosnější je obohacení organickou hmotou, což se nejlépe udělá kompostem, protože tím se prakticky přehnojit nedá. Ale i ten hnůj dobře poslouží, použitý s... celý příspěvek >
Hnůj na ovocné stromky, 2.10.2016
Trochu hnoje zaryjte, zbytek zkompostujte. S přihnojováním zasazených stromků mám zkušenost, že na půdě která je u nás (sedmikráska chudobka) se přihnojování během vegetace dobře projeví na růstu stromků. Hnojím výluhem slepičinco-kopřivo-bršlicovým.... celý příspěvek >
Sázení stromů v zimě?, 30.9.2016
Jistěže existuje nátěr, v česku aversol. Ale když mají hlad nebo chuť, nátěr je nezastaví. Když okoušou větve, není to nic fatálního, když kmínek, je po stromku. Dejte pletivo. Přípravkem mázněte jen větvičky.
Víčka Omnia versus Twist, 28.9.2016
Twisty mají větší variabilitu tvarů než Omnie. Pokud máte s Twisty dobré zkušenosti, chytají, pak jsou pohodlnější pro práci.
Rozpadla se mi fólie, 26.9.2016
Degradace vlivem vnějšího prostředí. Běžně tyto fólie jsou stabilizované a tři letní sezóny vydrží, jak píšete. Tu vaši asi v Asii trochu upravili aby byla levnější a odběratel si to nepohlídal. Smůla. Mám podobnou na folníku a jak píšete třetím... celý příspěvek >
Špatná sklizen, 25.9.2016
Tak by si měl 182.227 trochu urovnat myšlenky. V jednom postu píše "kdybyste je sázela v říjnu.." v dalším "viděl jsem sázet do skleníku...". Asi to spolu nesouvisí, ale pochopil jsem to, že brambory sázené v říjnu do skleníku jsou ke sklizni brzy na... celý příspěvek >
Špatná sklizen, 25.9.2016
A na trhu je vyvažovali zlatem, že?
Lze pěstovat ovocné stromy na orné půdě?, 23.9.2016
To nevím, já je tam mám. Co pamatuju, je to zahrada, částečně oplocená, v KN je to vedené jako orná půda. Stromy - ovocné - tam rostou taky odpradávna. Když jsem se poptával po změně, dozvěděl jsem se to, co píšete. Divný, v Ostravě zlikvidovali... celý příspěvek >
Koňský hnůj, 23.9.2016
V pytlích ne, založte úhlednou hromadu někde ve stínu, prohoďte trochou zeminy a překryjte zeminou. Záleží taky, na co to chcete, teď na podzim ho můžete rovnou použít na zarytí.
Papriky žloutnutí listu, 21.9.2016
Dovolím se krátce vmísit. Přihnojení paprik ledkem vápenatým je doporučováno zejména v době nasazování plodů. Aniž bych znal kristalonové doporučení, přihnojuju ledkem papriky pravidelně mimo jiné hnojení. K původnímu dotazu, přikláním se ke... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika