Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kroucená vrba, 3.4.2017
SfK má recht. Kmen když zestárne je rovný. Ani výmladků moc není. Horší bude ten převislý růst, záleží asi na kultivaru. Běžná roste spíš jako koště vzhůru. Hlavní je nenechat ji "utéct " moc do výšky. Když má pod sebou vodu, je k neudržení. Snad by... celý příspěvek >
Muskaty mi za oknom zacinaju mohutne rast, co s tym?, 3.4.2017
Kolega má pravdu, chyba se stala na podzim. Napadá mne řešit to ostříháním na ty 4 - 5 oček, s tím, že jeden výhon se nechá tak jak je a sestřihne až ty ostatní obrazí. Nebude to pro rostlinu tak drastické. Vyzkoušené to nemám.
Co Vaše réva 2017, 1.4.2017
Očekávám že začne. Kdy, to je irelevantní, jak by řekl Perry Mason. Protože to nemůžu nijak ovlivnit, řídí to Sv. Petr. Nejsou to závody.
Kdy řezat maliny?, 30.3.2017
Remontantní maliny se na "letní" výhon běžně pěstují. I když mám zahradu v nepříznivé poloze, sklízel jsem remontantní loni až do zámrazu a někdy v listopadu z nich ještě dělal šťávu. Ale pěstuji je "dvouletým" způsobem. Sousedka si odstříhává plodné... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 30.3.2017
Rajčata z posincového výsevu už jim kvetou a tak bych si dovolil tipnout, že budou jistě zrát dříve než ty z výsevu po 20.3.2017 Shledávám stopu sarkasmu v té větě a myslím, že není na místě. Málokdo má DOMA takové podmínky, aby mohl (vcelku... celý příspěvek >
Dve odrody brambor vedľa seba, 29.3.2017
Ano, ne.
Jarní postřik, 28.3.2017
Tak jsem se na ten postřik díval a připadne mi, že to co tam píšou nemůžou myslet vážně. Používat Mospilan jako zimní postřik je nesmysl. Nebo ne?
Jak říznout špatně rostlou třešeň, 28.3.2017
Jen aby vypuknul. Myslím, že rada IH. je dobrá. Které patro zvolit si musí tazatelka rozhodnout sama, v dobré poloze a dostatkem místa to spodní, v mrazové nebo s požadavkem na místo to horní.
Rotavátor, 26.3.2017
Máte recht. Jen dodám, že jestli nemá rozum, ale má prachy, ať si to nechá udělat a neškudlí. Jestli nemá prachy, ale má čas, pak veme vercajk a za léto to má. Když nemá ani jedno, má smůlu a musí to nechat jak to je. Běžný rotavátor se do... celý příspěvek >
Pažitka, 25.3.2017
Šnětlík se musí nechat přemrznout, aby jarovizoval. Proto si vyseté květníčky ti velkoproducenti zamrazují, protože jednoleté jsou slabé a neprodejné. Stejně tak když je v létě květníku, neporoste přes podzim pořád až do jara. Potřebuje zimu,... celý příspěvek >
Živý plot - vrata, 24.3.2017
Chybí výpočet napětí v krutu, neznáme vstupní hodnoty, úhel natočení, kroutící moment. Voběsil bych na vrata zelenou textilii a byl by pokoj. Nemusel bych počítat torzi a mez napětí v krutu v kmeni břečťanu.
Uzení masa, 24.3.2017
Zdravím vespolek. Naložil jsem dnes pár kousků čuníka, někdy v úterý to půjde do láku, udit bych chtěl asi v pátek před Velikonocemi. Ve sklepě je 5 st. Dotaz zní, jestli nebude problém s teplotou. Zvažuju, že když by to mělo nějak zlobit,... celý příspěvek >
Bujný výhon u málo rostoucích vřeten, 24.3.2017
Podobně jsem to měl u několika stromků které jsem se pokoušel vytvarovat na vřeteno. Ono se to později nějak neideálně povedlo, ale trvá to dlouho. Je třeba ve školce dlouho vybírat a přemýšlet. Často to bývá ale přebrané a kvůli dostupnosti (jinde... celý příspěvek >
Jakou odrůdu révy do 500m n.m, 21.3.2017
Krystal dobrá odolnost, po výsadbě se musí pár roků chránit. Nero dobře odolné. Somerset seedless výtečně odolný. Všechny jmenované i dobře uzrají. Jiné nemám.
Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 19.3.2017
. a to když ztratím návod z roku 1994 kde je doporučen olej Mogul TS v poměru 1:50 a seženu návod z roku 1983, kde je uveden olej M2T v poměru 1:33 tak mám zapomenout na to, že při výbrusu mohlo být provedeno velmi přesné lapování a toto lapování... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika