|
Příspěvky uživatele - 110.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda jabloně do vyšších poloh, 10.4.2016 Děkuji. Temnoplodec a jostu, tam vysadit mohu? Temnoplodec mám roubovaný na kmen cca ve 120cm a keřík? Co je vhodnější nebo je to jedno. Další možnost vysazení mám v příměstské zahrádce 320 m.n.m. Ještě mě napadly Kamčatské borůvky, mám-li je na ten... celý příspěvek > |  | Odrůda jabloně do vyšších poloh, 8.4.2016 Mám to ještě horší.
Poloha svahu, kam sice jde slunce, ale je směrem na sever a dole končí u střechy chalupy je ve výšce 820 m.n.m. Má smysl sem vysadit zimní odrůdu jabloně Bohemia? Nebo raději aronii? Aronii keř nebo stromek?... celý příspěvek > |  |
|  | V 800 m.n.m. - jabloň Bohemia?, 8.4.2016 Myslela jsem konkrétně tuto zimní odrůdu BOHEMIE... do jakých podmínek byla šlechtěna? Je to, jak jsem četla prošlechtěný Rubín. Jinak okolo nikdo není a podle velmi přestárlých ovocných stromů starých odrůd či pláńat nezjistím nic o té Bohemii.... celý příspěvek > |  | Jak mám sestříhnout Meruňku 3 letou?, 8.4.2016 Meruňku sestříhnout nyní nebo kdy? Mám podobný stromek, ale již starší. |  | V 800 m.n.m. - jabloň Bohemia?, 8.4.2016 Dobrý den, nově máme zahradu 800 m.n.m.. Je to pozemek, kam jde jižní slunce, ale svah je nakloněný k severu, dole zahrada končí chalupou, resp. její střechou. Na podzim jsem koupila jabloň Bohemia na nízkém cca 80 cm vysokém kmínku. Mohu ji zde s... celý příspěvek > |  | Třešeň a ovocné stromy u živého plotu z thůjí, 7.12.2015 Což přesně tohle se mi potvrdilo. Sklidila jsem, cca tolik ks brambor, kolik jsem vysadila. Mrkev by tedy měla býti plodinou druhé trati? Ale myslim, že jinde by bylo i té mrkve asi vice. Možná mrkev zde nechat, aby nevysychala na tom slunci. Na... celý příspěvek > |  | Třešeň a ovocné stromy u živého plotu z thůjí, 7.12.2015 Třešeň má jen 2-6 třešniček na ukázku. Stromek je 8-10 let po výsadbě. Nevadí jí blízkost (téměř na dotek korun) ořešáku?
Kolik metrů od živého plotu ze vzrostlých thůjí je možné úspěšně pěstovat ovocné stromy a jaké?
Je možné mít vedle této... celý příspěvek > |  | Turecká líska, 7.12.2015 Na zahradě máme 2 stromky červené turecké lísky, zasazeny asi před 15ti až 20ti roky, 2-3 metry od sebe. Neplodí, oříšek se najde asi tak na 10.-20. pokus a to člověka odradí. Stromky jsou to pěkné. Je možné něco udělat, aby jsme se dočkali oříšků.... celý příspěvek > |  | Výsadba meruňky, 7.12.2015 Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti a znalosti, jak daleko se od sebe vysazují meruňky a zda ji mohu vysadit vedle plazivé thuje. Poloha je tam slunná. Děkuji. Jana |  | Skleník Volya LLC 2Dum - máte ho?, 6.3.2015 Dobrý den, kde v Plzni tento skleník stojí? Vybírám, hledám typ na nějaký menší skleník. Děkuji. J.
|  |
|  |
 |
|
|
|