Příspěvky uživatele - 30.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015
To je super že máte katalóg ZKL z minulého tisícročia(ja ho mám z roku okolo 70)Ale nezhadzujte sa pred znalými problematiky, že meriate doma na ponku na tisíciny. A za toho mladého a ambiciózneho vám ďakujem, bohužiaľ už asi len ambiciózny.
Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015
Toto sú tie DŽONSONKY a chcem vidieť ako s nimi budete merať tých 5 až 7 tisícin v dielni na ponku. A tu si pozrite niečo o ložiskách nech viete o čom to je. HOWK
Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015
Bez urážky páni, ale to čo tu píšete je trochu mimo reality.Ložiská sú vyrábané v tolerančných poliach podľa noriem.To že pán Standa ich nedokáže odmerať mikrometrom je v poriadku, lebo tolerancie sú v tisícinách.To už ale nejde merať ručne.Ale... celý příspěvek >
Husqvarna 550xp loziska klikovky, 6.12.2015
Stando, rozpíšte sa prosím o nulových toleranciách priemerov a šírky ložisiek.Bude to zrejme technická lahôdka hromadne vyrábať v nulovej tolerancii.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika