Příspěvky uživatele - 181.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co jsem to vlastně koupila?, 16.7.2014
Díky! Je to ona.
Listnáče na zahradě, 15.7.2014
Tazatel hledá listnáč, který se uchytí v jílu a navážce, co byste poradil/a vy?
Listnáče na zahradě, 15.7.2014
Pokud potřebujete něco spolehlivého, zkuste pajasan žláznatý. Je to v podstatě plevel, který rychle roste, uchytí se kdekoliv a dá se i tvarovat. Ale už seho nezbavíte. Na pohled celkem obyčejný. Jeden roste u nás přes ulici a stále vytahuji jeho... celý příspěvek >
Co jsem to vlastně koupila?, 15.7.2014 Obsahuje fotku
Prosím o názory, tohle má být stromek, není mrazuvzdorný. Koupila jsem minulý pátek v Lysé nad Labem. Druhý den jsem ho přesadila a dala ven, má se letnit. Ale spíš chřadne :-(Díky.
Nepravidelné močení, 23.6.2014
Tak sláva, před chvílí jsem vynesla pěknou hromadu do kompostu a příště už se nenechám znervóznit. A díky za reakci...
Nepravidelné močení, 22.6.2014
Zdravím a mám dotaz. Naše kočka, kterou máme asi 6 týdnů, dospělá, kastrovaná, z útulku, velmi mírná, přestala navštěvovat své kryté WC.Je to asi 3-4 dny, co jsem po ní naposledy uklízela. Včera se vymočila na koberec u postele. Tak jsem ho vyprala a... celý příspěvek >
Padá listí, 27.7.2013
Tak jsem se podívala a můžu říci, že všechno listoví, na zemi suché i na větvích zelené je hnědě pihovaté. To je asi špatně, že? Ale netuším, jestli je to tak jen letos, nebo byly listy skvrnité i dřív. Nezjišťovala jsem to.
Padá listí, 14.7.2013
Zkušená nejsem, ale potvrzuji padání listí z našich starých ořešáků. Teď v půlce července jsou stromy přímo plešaté, je na nich tak polovina listí oproti normálu. Zato v trávě je suchého jak koncem září... Dost depresivní.
Stroj na strouhání a krájení zeleniny, 20.5.2013
Díky za tip, asi se vykašlu na předražené umělohmotné srágory a zakoupím dle vaší rady.
Stroj na strouhání a krájení zeleniny, 20.5.2013
Pozdrav všem. Marně hledám kuchyńský robot, který by spolehlivě nastrouhal nebo na plátky nakrájel syrovou zeleninu do salátů. Zatím jsem zjistila jen to, že současné přístroje dokáží provléci celé listy hlávkového zelí a zároveň se jim okamžitě... celý příspěvek >
Ostříhaný pes špatně obrůstá, 4.1.2013
Ahoj všem. Máme středně velkého psa s hustou přiléhavou srstí, který byl jednou u psí kadeřnice. Po ostříhání během dvou měsíců zarostl do původního stavu. Tak jsem koupila strojek na stříhání a loni v červnu psa opět obrala na krátko. Máme... celý příspěvek >
Identifikace plevele, 20.4.2012
Že by rozrazil?
Jak zničit škumpu u náš a ne u souseda, 2.4.2012
Myslím, že mu ji nezničíte. Taky jsem plenila boční výhony škumpy Dominátorem a té hlavní za zdí se nic nestalo.
Zahadný plevel v novém trávníku - prosba o radu, 2.4.2012
...kokoška pastuší tobolka, nahoprutka písečná...
Šrucha vyklíčila a pochcípala, proč?, 1.4.2012
Á, to by mohlo být, možná i moc chladno na okně. Zkusím tedy vysít znovu později a rovnou do květináče. Chci mít šruchu na dvorku, aby trochu změkčila všechen ten beton. Díky.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika