|
Řebčík královský, 22.4.2015 Tak to jo, když prorážejí půdou první lístky, tak jsou cítit. Jeslti je to přetlakem "mízy" nebo poškozením jsem nezkoumal. |
 |
Řebčík královský, 22.4.2015 Smrdí pouze při poškození. Nasypte slimákům nebo zažeňte kocoury, ať se Vám v nich neválí.
hmm napodzim jsem dosazoval tři nové, žlutý, oranžový a červený - no jako na potvoru rostou/kvetou oranžový a žlutý, které mám, a z červenýho ani... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 22.4.2015 PP vaše volba je dobrá, možná nejlepší poměr cena/výkon při přijatelné dostupnosti.
A v posledním odstavci potvrzujete to, jak jsem pochopil kolegu J.f.K - tedy že sice extrémní olej nízkoobrátkovou terru umaže bez zadření, ale přínos ani ve... celý příspěvek > |
 |
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 22.4.2015 protože benzínová pistole se vešla do hrdla nádrže služebního auta a kolegyně natankovala tak jak byla zvyklá u své nákupní tašky zn Fiat500.
|
 |
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 22.4.2015 já nevím, ale mně se zdá že si protiřečíte.
1) "A cena srovnatelná nebo nižší než konkurenční produkt."
2) "Já používám Divinol 1:45 do všech 2T doma."
... tedy cena i dávkování jsou stejné a není to nějaký drahý speciál pro... celý příspěvek > |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 22.4.2015 Petře, tak to jste doslova smolař. Já jsem měl čas a náladu pouze na jeden jediný postřik a stromy jsou zatím čisté (tak 2 lístečky na 100 pupenů jsou v kategorii "podezřelé"). Pokud počítám že v každém z pupenů je 5 lístků, je napadení redukováno na... celý příspěvek > |
 |
Kde seženu medvědí česnek?, 22.4.2015 ne, sněženky ani bledule to nejsou.
Pomohlo by upřesnit lokalitu, kde se nachází "polesí".
Druhá věc je, že i první z česneků vypadá více jako "česnek podivný" než jako česnek medvědí.
Třetí věc je, že jsou oblasti, kde se česnek pro... celý příspěvek > |
 |
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 22.4.2015 i benzín s olovem zadře podávací čerpadlo nafty, takže volovo do toho netahejte.
Je tedy otázkou, co udělají 2% nafty v benzínu.
|
 |
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 22.4.2015 nafta se dá použít jako mazivo na řetěz jízdního kola, ale jako mazivo do benzínu, o tom slyším/čtu poprvé.
|
 |
Jak ostřihat tuto třešeň?, 21.4.2015 Víte, tady ten dvoják dělá dole docela pěkné sedýlko (není to ostré V ale tupé U) takže všecha rizika uváděná u dvojáku tím padají. To věděl už předchozí pěstitel a tak to nechal být jak to je. Třešně se řežou kdykoliv od rozkvětu do sklizně - z... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co místo popínavých růží, 21.4.2015 jsou i jedlé zimolezy = kamčatské borůvky. |
 |
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 21.4.2015 Ano, u kvalitních olejů je dle návodu u oleje 1:50 ale plno lidí dává 0,5 litru Mogul TSF do 20 litrového kanystru benzínu, což je 1:40. |
 |
Vari DSK 317: nepřesné řazení, 21.4.2015 Pane xxx.xxx.48.106, mohu potvrdit, že máte pravdu. Jsou tací, kteří nejen že nedokáží přemýšlet jak to udělat, ale ani se nesnaží to pochopit. Maximální rychlosti jste vyjmenoval a druhé do páru jsou ty mezní, kdy se dá ještě brzdit motorem. U... celý příspěvek > |
 |
Co chybí borovici, jak jí pomoci?, 21.4.2015  u obou musíte vystihnout správnou vlhkost.
příliš suché - beton
příliš vlhké - lepivá kaše
ruční --- malé stoupání šneku a závit v délce jen cca 1,5 otáčky
strojní --- dle přibalených z půjčovny |
 |
Vari DSK 317: nepřesné řazení, 21.4.2015 Spojka dosáhne rozpínací otáčky při rychlosti 7 km/h a dál souprava již bržděna není. Při dopředném sklonu terénu 2,3% je zrychlení soupravy vyšší než valivý odpor a odpory v převodovce = ne vždy souprava sama zastaví. |
 |