Příspěvky uživatele - 248.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řebčík královský, 22.4.2015
Tak to jo, když prorážejí půdou první lístky, tak jsou cítit. Jeslti je to přetlakem "mízy" nebo poškozením jsem nezkoumal.
Řebčík královský, 22.4.2015
Smrdí pouze při poškození. Nasypte slimákům nebo zažeňte kocoury, ať se Vám v nich neválí. hmm napodzim jsem dosazoval tři nové, žlutý, oranžový a červený - no jako na potvoru rostou/kvetou oranžový a žlutý, které mám, a z červenýho ani... celý příspěvek >
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 22.4.2015
PP vaše volba je dobrá, možná nejlepší poměr cena/výkon při přijatelné dostupnosti. A v posledním odstavci potvrzujete to, jak jsem pochopil kolegu J.f.K - tedy že sice extrémní olej nízkoobrátkovou terru umaže bez zadření, ale přínos ani ve... celý příspěvek >
protože benzínová pistole se vešla do hrdla nádrže služebního auta a kolegyně natankovala tak jak byla zvyklá u své nákupní tašky zn Fiat500.
já nevím, ale mně se zdá že si protiřečíte. 1) "A cena srovnatelná nebo nižší než konkurenční produkt." 2) "Já používám Divinol 1:45 do všech 2T doma." ...  tedy cena i dávkování jsou stejné a není to nějaký drahý speciál pro... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 22.4.2015
Petře, tak to jste doslova smolař. Já jsem měl čas a náladu pouze na jeden jediný postřik a stromy jsou zatím čisté (tak 2 lístečky na 100 pupenů jsou v kategorii "podezřelé"). Pokud počítám že v každém z pupenů je 5 lístků, je napadení redukováno na... celý příspěvek >
Kde seženu medvědí česnek?, 22.4.2015
ne, sněženky ani bledule to nejsou. Pomohlo by upřesnit lokalitu, kde se nachází "polesí". Druhá věc je, že i první z česneků vypadá více jako "česnek podivný" než jako česnek medvědí. Třetí věc je, že jsou oblasti, kde se česnek pro... celý příspěvek >
i benzín s olovem zadře podávací čerpadlo nafty, takže volovo do toho netahejte. Je tedy otázkou, co udělají 2% nafty v benzínu.
nafta se dá použít jako mazivo na řetěz jízdního kola, ale jako mazivo do benzínu, o tom slyším/čtu poprvé.
Jak ostřihat tuto třešeň?, 21.4.2015
Víte, tady ten dvoják dělá dole docela pěkné sedýlko (není to ostré V ale tupé U) takže všecha rizika uváděná u dvojáku tím padají. To věděl už předchozí pěstitel a tak to nechal být jak to je. Třešně se řežou kdykoliv od rozkvětu do sklizně - z... celý příspěvek >
Co místo popínavých růží, 21.4.2015
jsou i jedlé zimolezy = kamčatské borůvky.
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 21.4.2015
Ano, u kvalitních olejů je dle návodu u oleje 1:50 ale plno lidí dává 0,5 litru Mogul TSF do 20 litrového kanystru benzínu, což je 1:40.
Vari DSK 317: nepřesné řazení, 21.4.2015
Pane xxx.xxx.48.106, mohu potvrdit, že máte pravdu. Jsou tací, kteří nejen že nedokáží přemýšlet jak to udělat, ale ani se nesnaží to pochopit. Maximální rychlosti jste vyjmenoval a druhé do páru jsou ty mezní, kdy se dá ještě brzdit motorem.  U... celý příspěvek >
Co chybí borovici, jak jí pomoci?, 21.4.2015 Obsahuje fotku
u obou musíte vystihnout správnou vlhkost. příliš suché - beton příliš vlhké - lepivá kaše ruční --- malé stoupání šneku a závit v délce jen cca 1,5 otáčky strojní --- dle přibalených z půjčovny
Vari DSK 317: nepřesné řazení, 21.4.2015
Spojka dosáhne rozpínací otáčky při rychlosti 7 km/h a dál souprava již bržděna není. Při dopředném sklonu terénu 2,3% je zrychlení soupravy vyšší než valivý odpor a odpory v převodovce = ne vždy souprava sama zastaví.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika