Příspěvky uživatele - 138.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A tráva roste a roste, 7.6.2016
Taky to tak začínám už třetím rokem ve stále větší míře praktikovat. S bubnovkou se přece jen jezdí líp a zvládne i daleko vyšší trávu než mulčovač. Je sice pravda, že mulč zhnije daleko dřív, ale na většině míst mi to nevadí. A když sekám jen 2x... celý příspěvek >
Kubáček 2016, 26.3.2016
 Ale v těch boxech máte přece jen nějakou šanci si jednotlivé výpěstky mezi sebou porovnat. A taky chování a přístup majitele a zaměstnanců na kterých je hned veřejně vidět jaký mají k těm stromečkům a výpěstkům vztah. * Ve větších... celý příspěvek >
Papriky 2016, 1.12.2015
Dobrý den, dovoluji si reagovat na příspěvek p. Vladimíra (i když byl na p. Kateřinu) a to k termínu výsevu paprik. Loni jsem vyséval papriky na 4x, podle toho jak jsem sehnal semena. První výsev byl 20.1. a poslední 15.3. a zjistil jsem, že v druhé... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika