Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 10.12.2017 Obsahuje fotku
Jak píše Mimmo, tak u těch dvou paprik je uvedeno velmi rané. Ale je otázkou, jestli jsou tyto papriky přizpůsobivé horším podmínkám, které vy jistě budete mít i při použití foliovníku. Nezbývá Vám nic jiného než zkoušet, ráno otevírat foliák, na noc... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 8.12.2017
Nevím jestli jsem to napsal, ale po zasypání je třeba ještě prolít vodou, aby se snížila možnost tvorby helmy (osemení zůstává na děložních lístcích a nejde odstranit).            Vladimír
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 7.12.2017
Evi, jakou tam máš teplotu a přisvěcuješ už teď? Vypadají moc pěkně.            Vladimír
Výsev kedlubny, 6.12.2017
Ten rám už tam pochopitelně mám, včetně připravené půdy pro rajčata (ve spodní vrstvě také koňský hnůj). Rajčata budou uprostřed na černé folii široké 1 m. Pro výsevy brukví a salátu mně zbývá na každé straně cca 20 cm. Využiji jen severní stranu,... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 5.12.2017
Já nutně potřebuji od každé odrůdy dvě rostliny celkem20, pokud je nebudu mít, tak bych je těžko mohl porovnávat. Dělat dosev po deseti až čtrnácti dnech už nezajistí srovnání pokud jde o ranost. Proto jsem semeny nešetřil. Odebrat potom semena z... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 5.12.2017 Obsahuje fotku
Tak jsem ty moje výsevy vyfotil. Co kelímek to jedna odrůda. Příští týden sazenice vytřídím přesadím, od každé odrůdy maximálně čtyři rostliny, kde je jich míň, tak všechny. Jen Iceberg mně moc dobře nevyklíčil (stará semena) mám jen jednu rostlinku.... celý příspěvek >
Také se těším. Hlavně mne zajímá jak se při tomto brzkém výsevu bude chovat ten trpaslík Sleeping Lady. Myslím si že i v horších světelných podmínkách zůstane toto rajče relativně nízké se silným stonkem. Pěstování za těchto nestandarních podmínek je... celý příspěvek >
Už jsem někde psal, že také zkouším pěstovat rajčata za oknem. Jen docela úspěšně zkouším odrůdy nízké determinantní (u nás keříčkové). Jsem rád, že i další pěstitelé něco nového zkouší a doufám, že na tomto vlákně budou průběžně presentovat své... celý příspěvek >
Výsev kedlubny, 4.12.2017
Mám to otevřené kvůli tomu, že chci aby mně tam napršelo co nejvíce vody a také mám zájem o sníh. Myslím si, že pokud je tam dám včas někdy koncem ledna nebo začátkem února tak to rozmrzne docela rychle. Mohu tomu pomoct i prolitím horkou vodou, ale... celý příspěvek >
Výsev kedlubny, 4.12.2017 Obsahuje fotku
Až jsem ten příspěvek dopsal, tak jsem si uvědomil, že takové zapuštěné pařeniště mám. Je připravené na výsadbu rajčat koncem března. Takže bude stačit, dát tam v únoru okna, nechat to trochu prohřát a vyset semena salátů a brukví. Do konce března už... celý příspěvek >
Ten nápad s tím malým pařeništěm se mně líbí. Udělám dřevěný rám, zapustím ho aby vyčníval cca 10 cm nad zemí. Asi plochu cca těch 1 m2 budu muset dodržet a tak možná budu muset použít dvě skla. Ale to by nebyl problém. Hlavní je, aby někdy začátkem... celý příspěvek >
Po letech se vracím k tomuto vláknu. Mám rád rané kedlubny. Ale s jejich pěstováním mám velké problémy. Dlouhodobě se snažím vypěstovat si sazenice za oknem, ale moc se mně to nedaří. Kupovat sazenice se mně nějak tak nechce. Máte někdo pozitivní... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 4.12.2017
Milane, nezlobte se, ale cíl číslo dvě se mně zdá trochu nereálný. Ale zkusit to můžete, je to přece jen zábava. Já také zkouším věci, které často nejsou reálné. I přesto přeji úspěch.           ... celý příspěvek >
Nejtěžší rajče, 3.12.2017
Vlákno "Nejtěžší rajče" založil v roce 2013 Alex. Jistě to nemyslel jako nějakou soutěž, jen ho zajímalo jak veliká rajčata se u koho urodila. Myslím si, že toto splnilo jeho očekávání, objevilo se tady dost fotek a také se ukázalo, že opravdu jsou... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 2.12.2017
Já jsem myslel tím negativní odpovědi nesouhlasné, které jsou dalším impulsem k diskuzi a také k tomu, že si člověk může poopravit své názory. Záštiplné odpovědi jsou také zajímavé, je možné se k nim vyjadřova, udržují diskuzi, ovšem na jiné... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika