Příspěvky uživatele - 199.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bubnový filtr made in Škrovád, 25.11.2015
Nie kazdy ma cas a je sikovny ako Jardo. Jeden zaujimavy filter za dobru cenu. New type of Drum Filter for pond Mam male jazierko, takze pre mna nema vyznam, ale inak by som asi do toho isiel. Juro
Česnek 2015, 25.11.2015
Ja sadim pre nasu rodinu 1mx2m, cize nie je vela roboty ak trochu experimentujem. Dal som si tu pracu, ze som sadil podla velkosti, od naj po naj... Vratane takych drobnych v strede... A naozaj ked cesnak vybehol tak rastlinky tvorili "somarsky... celý příspěvek >
Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 22.11.2015
Samozrejme to funguje ak je ribezla v poriadku. Ak mate len jeden vyhon, fungovat to nebude.  Malo by byt okolo 8-12 vyhonov na rastline. Cislo 2 sa da zamenit za 3, ake je vyhonou viac.
Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 22.11.2015
Najkratsie: Odstranite 2 najstarsie vyhony a nahradite ich 2 najmladsimi. Ostatne najmladsie odstranite.
Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 21.11.2015
Mne sa stane ze vetva z cervenej ribezle rastie smerom do zeme a pusti aj korene.  Inak mam problem s bujnym rastom ribezle. Casto sa vytvori vela bocnych vyhonov a smeruju do stran, hore dole a je z toho taky mismas. Mam tie bocne tiez... celý příspěvek >
Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 20.11.2015
bronzovy nie je pre dnesneho cloveka, s takym vedeli kedysi neandrtalci, ale my nie
Jak sušit vlašské ořechy?, 19.11.2015
..som sa pytal niekoho, kto v tomto robi, ci su orechy casto plne aflatoxinov. (orechy myslene aj tropicke) Odpoved bola... skus zohnat take co su bez, ak to potvrdia analyzy, bol by to zaujimavy "case"
Rajčata 2016, 17.11.2015
Z tych co zacinaju na T mi nejaka chutila ale sa mi mylia... bolo to pred rokmi.
Česnek 2015, 13.11.2015
ma sa hned sadit
Rajčata 2016, 6.11.2015
Mate alkalicku podu? Alebo to prehanate s mednatymi postrekmi? Alebo mozno mate skor nedostatok drasliku?
Rýľovanie, 2.11.2015
Ked su platky, vrchna vrstva sa dobre prevzdusni. Ale ak mate sypku podu, ta je v podstate dobre prevdzusnena stale, na rozdiel od udupanej tvrdej ilovitej... Urcite budte rad, ze mate sypku...
Rucni nuzky Bahco, 2.11.2015
Ja by som doplnil, ze na hrubsie konare sa v lidli dala kupit acu pilka na konare stromov. Kupil som pred par tyzdnami, ale akosi som sa nedostal k praci a pocka to az na jar, alebo na konci zimy.
Vřetenová sekačka - elektrická? Jakou zvolit?, 1.11.2015
vretenovka ma problem ak tam napadaju listy zo stromov, konariky, nedajboze nejaka kostka, kamienky... Ja riesim tuto dilemu dlho ale kupil by som len na rucny pohon ako doplnok k fitness a k normalnemu koseniu cez sezonu. Ak ma niekto typ na... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.10.2015
Ja si myslim, ze p. Vladimir by spravil radost kazdemu, komu by takto pekne poryloval.  Inak radost nespravil nikomu, pretoze len slepo zavidime...
Likvidace trávy kolem stromků, 31.10.2015
striekad po opadani listia je menej nebezpecne pre stromky
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika