Příspěvky uživatele - 74.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plně automatická sekačka Automower, 4.4.2008
Pokud Vaší poslední otázku mohu zodpovědět, tak bych si ji mohl koupit v pohodě hned teď. Ovšem snažil jsem se Vám naznačit proč bych ji nechtěl a jaké má nevýhody a nechci Vás tím nijak odradit od její koupě. Zatím jste mi ničím moje výtky k uvedené... celý příspěvek >
Pokud Vám nevadí přemrštěná cena sekačky mohu jen doplnit, že tato sekačka pouze stále trávu zastřihuje, nesbírá a nemulčuje.Pozemek pro ni musíte napřed upravit, srovnat, obehnat drátem s vodičem.Předpokládám, že pozemek máte ideální a rovný,... celý příspěvek >
Za ty peníze Vám bude zahradnická firma zahradu udržovat a máte to bez starostí.
Sekačka motorová, lehká s mulčováním, bez pojezdu, 4.4.2008
Doporučil bych Vám aby jste si vybral některou z mulčovacích sekaček Stiga.Levné, silné a lehké.
rozdíl mezi traktorem StarJet a StarJet Exclusive?, 4.4.2008
STARJET EXLUSIVE 102-20 (p5) Stroj české výroby s motorem B+S 20 HP VANGUARD, zesílená převodovka Tuff Torq K62, dvourotorové sečení 102 cm, na přání 122 cm, elektromagnetická spojka sečení, elektrický startér, koš 360 litrů, počítač motohodin,... celý příspěvek >
Sekačka pro ženskou, 4.4.2008
Na tuto výměru by mohlo stačit i použití akumulátorové sekačky např. Bosch rotax. Odpadne starost o benzínový motor, benzín a tahání kabelu na 220V za sebou.Sečení je pak velmi levné a dnešní baterie jsou už výkonné a vydrží hodně cyklů... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika