|
Příspěvky uživatele - 76.220
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
čierné mušky, 18.4.2008 Jsou to žluté lepové desky Biocont. Je jich tam 5 kusů, zapíchnete je do květináčů a pak se na ně ty smutnice nalepí (něco jako mucholapky a ta žlutá je velice láká.)
Pokud ale píšete, že ty mušky jsou přemnožené, tak vám asi nezbyde nic jiného, než... celý příspěvek > |  | Poraďte o roubování meruňky, 17.4.2008 Děkuji za rady, tchán to vyřešil: koupil si nový stromek meruňky... Asi se naštval.... |  |
|  | čierné mušky, 17.4.2008 Dobrý večer, souhlasím s panem Vysloužilem, že to jsou smutnice. Mám totiž obdobný problém, smutnice se vyskytly v koupeném substrátu. Jsou to malé černé mušky, mladé se nemotorně třepotají, že se dají lehce zabít. Když více zaliju květiny... celý příspěvek > |  | Poraďte o roubování meruňky, 3.4.2008 Nu dobrá, děkuji tedy za rady, ještě to zkusíme a uvidíme...
Jitka P. |  | Kdy se zaštipuje Nestařec mexický?, 3.4.2008 Děkuji Vám moc za rady...
S tou plísní - je to pravda, že ten substrát nenechám moc vyschnout...
Ale tak právě proto mi přece nemůžou rostlinky vadnout suchem? Teď jsem vyhodila 2 rostlinky a všimla jsem si, že některé další začínají mít na... celý příspěvek > |  | Poraďte o roubování meruňky, 3.4.2008 Dobře, pane Vysloužile, děkuji za odpověď. To ze mě tchán asi nebude mít velkou radost... Takže nejlépe je odebírat rouby v zimě? Ale co na to ta moje meruňka, neublíží jí to? (Co klejotok?)
Jitka P. |  | Poraďte o roubování meruňky, 3.4.2008 Dobrý den, mám dotaz, není pozdě na roubování meruňky? Můj tchán po mě chce rouby z tříleté meruňky. Kdy je můžu odříznout? Můžeme to nechat až na dobu, kdy budeme provádět za květu normální (ještě vlastně výchovný) řez? Ujmou se mu ještě? On je... celý příspěvek > |  | Kdy se zaštipuje Nestařec mexický?, 3.4.2008  Dobrý den, prosím o několik rad začínájící zahrádkářce:
1. Předpěstovávám si doma za oknem Nestařec mexický. V návodu na sáčku je napsáno, že se má po přesazení 2x zaštipovat. Jak mají být rostlinky vysoké při prvním zaštipování? Teď jsou cca 5 cm... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|