Příspěvky uživatele - 138.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Do akej vysky plnit demion?, 15.11.2015
burlive kvasenie uz skoncilo, uz nevybehla ani jedna bublinka za poslednych 24 hodin, mne sa zda ze to kvasilo nejako kratko...2dni teraz uz len pockat 4 tyzdne nech usadne kal a stiahnut???
Do akej vysky plnit demion?, 13.11.2015
myslite ze to mozem zakrutit no premiesat akokeby v demione nech sa to z tych bokov trocha zmyje???
Do akej vysky plnit demion?, 13.11.2015
no prisiel som asi neskoro, korkova zatka nadvihnuta a okolo sama pena zaschnuta po celom demione, a ostatne v lavore pod tym, tak som len umyl utesnil a kvasi bublinkuje dalej, len z nutra demion je zaneseny to sa bude asi tazko umyvat...
Do akej vysky plnit demion?, 13.11.2015
akurat som to zalozil a kvasi ako blaznive, musel som to pred chvilou odvorit a trocha odliat lebo pena bola uplne hore uz, najhorsie je ze musim ist prec a neviem co s tym mam robit teraz
Do akej vysky plnit demion?, 13.11.2015 Obsahuje fotku
zdravim, kolko nechavat miesta v demione resp do kolko ho plnit? dal som tak ako je na obrazku, je to spravne ci odliat?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika