 |
Příspěvky uživatele - 71.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ananasovice, pomerančovice, 12.11.2015 použiť pektolytický enzym je nezmysel.pektín obsahuje jadrové ovocie, ríbezle atd.,nie citrusy |  | Břízová míza - voda - výroba vína a vodky, 23.10.2015 nuž breza má nízky obsah cukrov. ja momentálne zberám a lisujem Cukrový cirok odroda sweet iowa, cukornatosť je 21% odparujem to na sirup 70-80% a treba odoberať penu(chlorofil),lebo by to chutilo trávou. dá sa robiť medovina, alebo nariediť vykvasiť... celý příspěvek > |  |
|  | Destilát z kukuřice, 19.10.2015 nechápem načo zbytočne ječný slad a tie prodlevy ked ste použily enzýmy.ked použijete enzýmy stačí to vyhnať na tú teplotu, ktorá je písaná pri enzýme a tú potom udržiavať určitý čas.jedine ak je tam slad pre chuť, ale tie prodlevy sú zbytočné |  |
|
|
|