|
Příspěvky uživatele - 43.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 6.9.2019  Takto to pak vypadá bez použití chemie, housenky obaleče, nejspiše ze spadaných jablek, se snaží dostat zpět na strom. |  | Co je to za nemoc?, 12.11.2015 Dobrý den, stromek na jaře hezky rozkvete, a nasadi na pěknou úrodu ale před dozránim švestky seschnou. O zahradu jsem se letos začal starat já, ale jsem začátečník, tak sháním informace kde se dá. Tchán stromky zasadil, omotal pletivem a tím pro něj... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za nemoc?, 11.11.2015 Děkuji za odpovedi, tu švestku na jaře vytáhneme, ale vedle ní rostou tříleté Tophity a Čačanska rodná. Myslíte že bychom měli zrušit celý sad a začít znovu? Děkuji za odpovědi. M. |  |
|
|
|