|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 19.8.2014  plíseń??
|  | Bifteková rajčata, 17.8.2014 Tak nakonec Kosmonauti jsou ti na obrázcích č.2, ty první fotky-tam se rajčata zbarvila do žuta a jediná rajčata co sem sázela ven, žlutá jsou Albertovské.Byla ze semen pokusně vysetých z rajčete co sem si vypěstovala/ když mám i... celý příspěvek > |  |
|  | Česká rajčata, 15.8.2014 já mám semena od sevaseed |  | Česká rajčata, 14.8.2014 pro pana Vladimíra : Costoluto skutečně nepraská, myslím,že napříští rok to bude pro mne jedna z hlavních odrůd.Jsem ráda že sem je vyzkoušela.Je plodné, poměrně ranné, a velmi estetické.Zatím sem je neochutnala, jedl je manžel a neříkal... celý příspěvek > |  | Česká rajčata, 14.8.2014 já ho letos mám ve foliáku, je to mohutná rostlina plodná s hodně velkými plody srdcovitého tvaru.Na obalu bylo uvedeno ranná, ale je pozdní, uzrálo zatím pár kousků, a to ještě menší plody s hůře opylených květů.Jsou trošku moučnatější, ale celkem... celý příspěvek > |  | Česká rajčata, 13.8.2014 asi došlo k záměně, koupila sem sazenici u zahradníka.Nicméně a´t to bylo co chtělo, byly to výborné rajčátka.Dokonce sem neodolala a vyloupla pár semínek, ale nesadila sem, už sem neměla místo.Je hloupé, když člověk koupí něco jiné, než chce, ale... celý příspěvek > |  | Česká rajčata, 13.8.2014 Já loni měla pod názvem Herodes velké vejcovité rajče pevné struktury/ jako keříkové odrůdy/,bylo chutné. |  | Bifteková rajčata, 11.8.2014 No to je nadílka, co s nimi budete dělat, na co je použijete?
mimochodem díval jste se na fotky těch Kosmonautů...?Dnes sem utrhla jedno narůžovělé rajče z rostliny č 2,pro jistotu kdyby pršelo, a´t není po něm.Tedy pro jistotu sem sebrala... celý příspěvek > |  | Letní jablka dozrávají, 10.8.2014 tak asi je to ono, pěstuju ve výšce 270 m.Jsou to poslední úplně přezráté plody z vršku stromu, které sem si natřepala na marmeládu. |  | Lilkoviště 2014, 10.8.2014 Na příští rok mám ještě odrůdu Nero, tu mám už vyzkoušenou z minulosti, měla velké bańaté plody, ale zas jich bylo méně.Violetta má velkou plodnost hodně tenkých plodů ,ale spíše menší.Přesto je to skvělá a ranná odrůda.
|  |
|  | Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 10.8.2014 ještě je využití kdo má slepičky tak na vyzobání-loni sem dávala, letos mám okurek tak akorát a nezbývají.Jistě lepší než je vyhodit na kompost. |  | Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 10.8.2014 já se přiznám, že jako jedna z mála lidí mám řezy z okurek ráda, takže sem je dělávala.Nyní už nezavařuju, manžel na kyselou zeleninu nikdy nebyl a já to už te´d ze zdravotních důvodů nejím, takže okurky už nemám dělat pro koho.Ale je fakt že krom... celý příspěvek > |  | Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 10.8.2014 znám lidi, co to strouhali do sáčků a mrazili, ale jaké to pak bylo, fakt nevím |  | Letní jablka dozrávají, 9.8.2014  úroda Astrachan červený/??? |  | Rajčata pro sezónu 2014, 9.8.2014  Corsaro F1,překvapivě velmi chutné a atraktivní rajče
|  |
 |
|
|
|