Příspěvky uživatele - 161.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba hlav u zdi domu, 10.11.2015
Díky za radu. Je to fakt větší oříšek, než jsem si myslel a čím víc kolem této problematiky čtu, tím víc mám obavu že to neudělám dobře. Zeď se skládá ze dvou, zřejmě v různé době postavených objektů, takže mají různou hloubku základů. Navíc ze... celý příspěvek >
Výsadba hlav u zdi domu, 10.11.2015 Obsahuje fotku
Jakou máte odrůdu a styl vedení u zdi? To sice budu řešit až na jaře, ale ať mám aspoň o čem přemýšlet přes zimu. Zeď mám vysokou cca 3 metry a 6 docela malých oken od sebe 1,6 m. Výška oken od země je 120 cm Použitelná délka zdi je nějakých 16 m.... celý příspěvek >
Výsadba hlav u zdi domu, 9.11.2015
Děkuji za názor. Právě ta nejednoznačnost funkce v našich podmínkách a složitost celého problému mě odrazuje od použití drenáže. Nicméně bych měl ještě jeden dotaz s tím spojený. Zahradník, který nám předzahrádku navrhl, má u zdi, kde má být réva... celý příspěvek >
Výsadba hlav u zdi domu, 8.11.2015
Zdravím všechny znalce pěstování révy. Rád bych zasadil u jižní stěny našeho domu cca 6 hlav zřejmě stolního vína. Prozatím řeším pouze založení a to problém se závlahou. Jedná se o starý dům s kamennými sypanými základy. Rozhodl jsem se celý... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika