|
Příspěvky uživatele - 15.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejchutnější odrůdy meruněk, 27.11.2015 Barva a chuť nemají mnoho společného. Co se mě týče, líbí se mi mnohem víc meruňky krásně souvisle žlutooranžové než ty červené - obvykle víc z jedné strany. |  | Nejchutnější odrůdy meruněk, 26.11.2015 S tímto názorem nesouhlasím, Kioto mě již 4 rokem...
S jakýmže názorem? |  |
|  | Řez třešně, 26.11.2015 Pokud se nejedná o stromek na některé zakrslé podnoži, tak mám zkušenost, že třešeň na ptáčnici si moc do růstu mluvit nenechá. Zásahy řezem a rozpěrkami jen málokdy přinesou lepší výsledek - nové výhony beztak porostou tam, kde je to pro ně... celý příspěvek > |  | Dr. Hartmann, 24.11.2015 To je sice dobrá zpráva. Pokud je však na takovou podnož naštěpovaná citlivá odrůda (nebo jen tolerantní), ztrácí ta rezistence na významu.
|  | Stará odrůda - prosím o určení, 23.11.2015 Myslím, že je to Ingrid Marie. |  | Rucni nuzky Bahco, 19.11.2015 Ne, W-G mají vzdálenost rukojetí fixní. Ale ta vzdálenost mi naprostoi vyhovuje, takže patří k mým naprosto nejoblíbenějším. Což jsem tu na fóru opakovaně přiznal. |  | Rucni nuzky Bahco, 19.11.2015 Löwe 8 jsou výborné. Jejich kostrukcí se nechali inspirovat u Wolf Gartenu a vyrobili napodobeninu RS-EN, které jsou téměř taky tak dobré, stojí ovšem jen čtvrtinu ceny.
|  | Jak udržet napadený kvas ještě týden?, 10.11.2015 Česky vínoměr. |  | Škrábavost pálenky, 10.11.2015 Obávám se, že snížení škrábavosti Vaší jablkovice jste dosáhl pouhým odpařením části lihu z destilátu. Měření objemu není přesné, když smícháte půl litru lihu s půllitrem vody, nedostanete přesně litr směsi |  | Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 10.11.2015 Nejlepší je ulamovací nůž. Levný, tenký ostrý, brousit se nemusí. Používám neulamovacíé čepele, měním je celé. Letos jsem jej použil poprvé, spotřeba 3 plátky ujímavost prakticky stoprocentní. Kleště od Extolu s omega řezem -... celý příspěvek > |  |
|  | Lis na ovoce, 10.11.2015 Samozřejmě. Jsou sice dražší, ale mají dokonalou prostupnost pro šťávu a vůbec se k nim nechytá drť. Mám lis atypické velikosti, tak jsem si nechal pytel sešít ze tří lisovacích plachetek 90x90 cm.
Ti, co chtějí ušetřit,... celý příspěvek > |  | Vapno a cesnek, 3.11.2015 Úplně orientačně tak, že zeminu vysušíte a polijete octem. Pojkud šumí, nevápněte. Když nešumí, můžete. |  | Slimáci? Vím jak na ně, 3.11.2015 Nemaslug jsem taky použil. Dokonce jsem několik tisíc slimáků potřel štětečkem. Jestli nějací chcípli, nevím, těch živých byla beztak záplava. Asi vyhozené peníze. |  | Podzimní hnojení slepičáky, 3.11.2015 Význam to bude mít určitě. Ztráty odvětráním nebudou velké, pokud se slepičáky zaryjí. Ale část cenného dusíku se, zejména v lehčí půdě, během zimy může vyplavit do spodiny, kam pro něj kořeny již nedosáhnou.
|  | Rucni nuzky Bahco, 2.11.2015 Renomované firmy jako Bahco a Felco, tuším, vyrábějí nůžky speciálně i pro leváky. Plno dalších - i levnějších - nůžek je konstruováno pro obě ruce - tam kde aretace je z obou stran nebo na hřbetu nůžek.
Třebaže rukavice nosím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|