Příspěvky uživatele - 107.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jablon Gravštýnské, 21.10.2016
Děkuji za informaci. Kamil
Jak udržet napadený kvas ještě týden?, 9.11.2015
Díky Rafaelově vzpomínce jsem vyzkoušel jeden nápad. CO2 jsem nafoukl gumový balónek, který jsem pak nasadil na bublatko sudu, který již přestal bublat. Takto jsem vytvořil přetlak CO2 v sudu na delší dobu a vidím jak velký. Kamils
Uskladnění slivovice v dub. sudu, 1.10.2015 Obsahuje fotku
Dobrý večer, náhodou jsem narazil v knize Dr. Dyra Výroba slivovice a jiných pálenek na vysvětlení jevu, kdy docházi ke zvyšení lihovosti destilátu při uskladnění v sudu. Jinak velmi zajímáva kniha z roku 1944, je ke staženi.
Cider, 4.1.2015
Fungující postup je tady. Jená se především o volbu vhodných kvasnic a pak o stočení při nízke teplotě (0 - 2stC). Kamils
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika