|
Příspěvky uživatele - 166.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Narcisy v prosinci, 28.11.2015 Dobrý den,
letos jsem se vrátila z Anglie, kde není problém sehnat rozkvetlé narcisy na Vánoce. Zde jsem našla jen rady, jak si je vypěstovat sama, ale ne to už je nyní nejspíše pozdě. Nevíte, jestli zde existují nějací prodejci, kteří prodávají... celý příspěvek > |  | Vánoční narcisy, 7.11.2015 Děkuji za radu :) |  |
|  | Vánoční narcisy, 7.11.2015 Ahoj,
mám v plánu letos na vánoce vypěstovat vánoční narcisy - cibule jsem koupila přes e-shop a nyní moc nevím, jak a kde je skladovat, aby na vánoce vykvetly. Někde jsem četla, že je vhodné je dát do chladnější místnosti (18-20°C) a přikrýt je,... celý příspěvek > |  | Zdravi setrna udrzba vody v bazenu, 18.7.2011 dobry den, diky vsem za reakce.
ja jsem nepredpokladala, ze by mi nekdo prozradil udrzbu bez chemie, ale doufala jsem, ze by se objevily nazory, jakou chemii/zpusoby pouzit, aby to bylo ucinne a co nejsetrnejsi.
je mi jasne, ze vodu v bazenu bez... celý příspěvek > |  | Zdravi setrna udrzba vody v bazenu, 11.7.2011 Dobry den,
procetla jsem diskuze horem spodem, ale na moji otazku odpoved zadna. mam z toho vseho jen dojem, ze udrzovat celou sezonu vodu v bazenu snad jinak nez jedem nelze... nebo se mylim? kez by...
mame maly 6m3 bazen, 2 male deti. poradte,... celý příspěvek > |  | Vodní želva v zahradním jezírku, 30.5.2010 Ahoj, já chci taky mít vodní želvu v zahradním jezírku.
Ale zatím ho ještě sháním byl jsem snad všude ale nikde nic a když už něco tak drahé. Ještě mě napadlo, že v jednom zverimexu v Břeclavi mají před dveřmi takovou nádobu a v ní mají rybičky. Tak... celý příspěvek > |  | Kala na skalce?, 8.2.2010 NA jaře budeme zakládat skalku a chtěla bych tam i kvetoucí rostliny. Někde jsem na obrazku zahlédla na skalce i kalu? Myslíte, ýe je možné ji takhle pěstovat? Popř. jaké kvetoucí rostliny byste mi poradili? Skalka bude na východní straně. Děkuji. |  | Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 17.1.2010 Broskvoň Suncrest pěstuji v jv cípu Moravy 19 let v nadmořské výšce 165 m na karbonátové půdě na podnožích BM-VA-2 (Kando) a MN-VA-1. V mých podmínkách dozrává po 10. srpnu. Plody jsou středně velké až velké v závislosti na ponechané zátěži,... celý příspěvek > |  | Řez broskvoní zasazených jaro 2008, 12.4.2009 Drtivá většina odrůd broskvoní je autofertilní, takže tento ovocný druh nemá problémy s opylováním. Obzvlášť když během kvetení převládá podobné počasí jako nyní. Broskvoně doporučuji stříhat a řezat v době květu nebo při dokvétání z důvodu lepšího... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|