Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pestovani revy v minulosti, 23.12.2009
Je to tak... vezte, ze za dob vikingu se v gronsku normalne pestovala psenice a fungovalo zemedelstvi, vesnice..nyni na stejnych mistech je trvale zmrzla puda a metry snehu a ledu. Globalni oteplovani je mytus - zmena klimatu je cyklicky dej, vliv... celý příspěvek >
Broskvoň v biozahradě, 9.12.2009
To ano. Taky jsem rád za osobní zkušenosti uživatelů fora, to je právě ta síla, no ještě aby ne že? Ne ale příspěvky typu: doporučuju nestříkat, oberu listy... hm, nevim. Ještě abych se stavěl do role soudce:-) Ach ne... nekamenovat. Biozahrada je... celý příspěvek >
Broskvoň v biozahradě, 9.12.2009
Wimpi: že ne? Nechci kategorizovat na dvě skupiny za každou cenu... většina je někde mezi, ale čtu-li že někdo radí nestříkat! jen proto že se mu to zdá ekologické, a nemá to podložené, tak to neberu. viz: Bor. jícha, či rady o nestříkání a obírání... celý příspěvek >
Broskvoň v biozahradě, 7.12.2009
Příspěvky některých přispěvovatelů jasně poukazují na sklon člověka generalizovat a škatulkovat. Snaha někam patřit, dostat snadnou a jasnou odpověď, dělat něco podle návodu, nebo naopak dělat to uplně naopak. Chem Alí a p. Vysloužil alespoň chtějí... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 4.12.2009
Vida, díky za tip. Karlos
Fleky na listech gardénií, 2.12.2009
Podle mě je to fyziologický problém... náhlé změny teplot, přehnojení, zasolený či přelitý substrát... třeba se ale pletu. Karlos.
Palma - zna nekdo jeji nazev?, 1.12.2009
Pachypodium saundersii nebo tak něco. Karlos.
Rychle rostoucí dřevina, 1.12.2009
Nicmene na pouhe zakryti pozemku bych je nedoporucoval - japonske topoly jsou primarne urcene k rychle tvorbe biomasy (a to jen tam, kde je dostatek vody!), tj. velice rychle vyrostou, ale stejne rychle take jejich porosty starnou, snadno se lamou... celý příspěvek >
Cyklameny, 25.11.2009
dr: to místo je u Prahy. Máte pravdu s tím krkem, sám jsem viděl letos mnoho C. purp. v Podyjí a zkoumal jsem, jak hluboko mají hlízu. Krk je většinou šikmo umístěný v napadaném humusu, někdy i dost hluboko a je to tím jak kytka přirůstá a zapadává... celý příspěvek >
Cyklameny, 24.11.2009
Musím zásadně nesouhlasit s hloubkou sázení C. hederifolium. Co je brambořík? Pouze hlíza, ze které vyrůstají listy a květy. Např purpurascens a jiné druhy vytváří navíc ještě jakýsi podzemní stonek(podle podmínek), tím jak listy přirůstají, přičemž... celý příspěvek >
Pokojová růžička, 23.11.2009
Rže nesjou pokojové rostliny, takže do chladna s ní... pár stupňů pod nulou jí neublíží. Na jaře ji můžete seříznout a pěstovat venku. Otázka je kolik tato odrůda vydrží. Některé jdou normálně v záhoně... a vydrží tam více let. Karlos.
Co je to za kytku?, 19.11.2009
On Scadoxus tu "strakatou nohu" mít může, právě že... Karlos.
Co je to za kytku?, 18.11.2009
Třeba je to vytažený Scadoxus multiflorus... ale jen pokus. Karlos.
Pěstování orchidejí, 10.11.2009
V takovém prostředí by nebylo dobře ani mě. Karlos.
Akát, 6.11.2009
Vysadbou akatu ale zadnou biodiverzitu nezvysite! Jak uz tady probihala v nedavnu diskuze v pripade dubu cerveneho - na nase puvodni druhy je vazany cely komplex druhu - od hmyzu pres ptaky po savce. Na nepuvodni druhy je vazano jen nekolik... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika