|
Příspěvky uživatele - 167.111
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Stiga Colector 46S - opět kolísání otáček při volnoběhu, 6.11.2016 Mě na fréze Stiga odešla svíčka po měsíci provozu. Nevím, co používáte za aditivum, ale s kvalitou benzínu si nedělejte iluze. I čerstvý benzín od čerpačky, kde měsíc ležel v nádrži, může zapříčinit kolísání otáček. Sám jsem nikdy benzín nefiltroval... celý příspěvek > |  | Sekačka s motorem B&S 675, 14.7.2016 Každý 4T motor má odvětrání klikové skříně, které většinou vede do sání motoru. Při vysokém tlaku ve skříni se olej dostane do sání. Vidím 2 možnosti. 1) Mnoho oleje v motoru - např. namontovaná měrka z jiného motoru. Nezkoušel jste vypustit olej a... celý příspěvek > |  |
|  | Tera Vari - orba, 4.11.2015 Emulse se v karburátoru nenachází, ale emulzní trubice ano. Viz na př.: Karburátor - hlavní systém, volnoběh
|  | Tera Vari - orba, 4.11.2015 Výpočet emulzní trubice karburátoru byla jedna z otázek v předmětu motory už tuším na střední škole. Pravda, už je to hodně dlouho. |  | Motor Vari houpá při startu, 1.11.2015 Motor Honda mě před lety dělal to samé. Nedovírala klapka sytiče. Ještě jsem přidal na bohatosti směsi. Citlivý motor může mít problémy již s měsíc starým benzínem, díky biosložce.
|  |
 |
|
|
|