Příspěvky uživatele - 185.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013
Na teto adrese najdete pekne fotky Opalu a celkem slusne hodnoceni nekterych odrud svestek.Take tam popisuji Aprimiru..z techto stranek jsem tenkrat cerpal pri hodnoceni Aprimiry v lonskem roce, bohuzel az po te, kdyz jsem si koupil... lakotne...dva... celý příspěvek >
Tento rok opet svedu boj s pilatkou... a poprve budu muset nasadit zbrane hromadneho niceni na obalece svestkoveho, ale i jablonoveho.Obalece vychodniho neznam, tak snad se mi neprijde predstavit... O Opalu je slyset jen sama chvala, jeste jsem... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013
Pekne, jen co je pravda... hlavne se mi libi vase svetkomerunka.Jakou podnoz maji Vase svestky?
Pane Ivane, jak Vam chutna Ontario... k cemu by jste ho prirovnal.Mam mlade Ontario, jeste neplodici.A tak brzo asi nebude, jelikoz ho musim stale chranit pred najezdy sousedovic ovcemi.
Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013
Tak za pul hodiny jdu provadet postrik proti kaderavosti... pocasi je tomu nakloneno.Vzhuru do boje proti skudcum nasich zahrad.
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 27.2.2013
Viktorii mam na slabe rostouci podnozi, ale mam ji teprve rok..takze neplodi, ale dari se ji zdarne a urcite svou atraktivnosti plodu zaujme.Jak bude chutnat... casem uvidime.Letosni zimu prezila bez sebemeni ujmy.Mozna by dnes byla v lepsi kondici,... celý příspěvek >
Švestky v sezóně 2012, 27.2.2013 Obsahuje fotku
Tady jsem nasel fotky ze srpna... nekdy druha polovina, vratili jsme se z dovolene a tak jsem nafotil posledni zbytky Lepotice na strome a pak je tam Nancyska, Wazonova..je videt, ze je jeste zelena... zacina dozravat koncem srpna a je az do poloviny... celý příspěvek >
Švestky v sezóně 2012, 27.2.2013
Loni zacala Lepotice dostavat barvu kolem zacatku srpna... v polovine srpna uz zacala padat a na konci srpna zbylo na strome par plodu.Jeji interval dozravani je asi od prvniho plodu do posledniho cca 14 dni.380 m.n..m.Taktez neocesavam, ale posbiram... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 26.2.2013
U nas stale mlha, zitra bude to same, ale ve ctvrtek po 12 hodine a v patek uz bude svitit slunicko, takze jdu do toho.Jak jsem predpokladal, konec tohoto tydne to jisti. Jaro letos prijde brzy.Zem neni promrzla a snih se trati pred ocima.Na... celý příspěvek >
Daple dandy pěstování, 26.2.2013
S temi opylovaci to je u nas takova mala loterie.Melitopolski je plumcot... takze je s 50 procent merunka a s padesati procent svestka... pravdepodobne asijska.Pluoty, jako Daplle Dandy ci Flavor Supreme, Queen jsou cizosprasne.Teda potrebujete... celý příspěvek >
Švestky v sezóně 2012, 26.2.2013
Ano, ano... ale pouzil jste moji napovedu z emailu.No on by to nepoznal nikdo... fotografie jsou vzdy zavadejici, ale jsem rad, ze jsem neco takoveho objevil a mohl jsem se o takovou krasu s Vama tady podelit. Na jare pridam fotografie dalsi... celý příspěvek >
Švestky v sezóně 2012, 25.2.2013
Mate pravdu... Kalipso to neni... dal jsem to jen tak, jetli nekdo uhodne co to muze byt... Neuhodl by asi nikdo.Jedna se o nekolikanasobny krizenec althanovy renkloty... rouby budu mit bohuzel az pristi rok.
Švestky v sezóně 2012, 24.2.2013 Obsahuje fotku
Zajimava je take odruda Vision, tehoz prodejce.Ten mne laka asi vice... Pokud Kalipso bude mit chut Opalu a tvar plodu bude po Lepotici, tak to m uze byt zajimave, ale tech odrud uz je tolik, ze tezko hodnotit, ale kazdy si snad najde z toho... celý příspěvek >
Švestky v sezóně 2012, 24.2.2013
Skoda, ze znate Navsi jen z okna vlaku ci auta.
Švestky v sezóně 2012, 24.2.2013
V tom pripade, ale nedoslo k ochrane kminku... vapno, bublinkova folie, alobal u tech mensich a choulostivejsich... popripade i kolik dany z jizni strany u stromku, ktery castecne zastini kminek. Pane Rosto... jak sleduji ty Vase... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika