|
Příspěvky uživatele - 185.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013 Na teto adrese najdete pekne fotky Opalu a celkem slusne hodnoceni nekterych odrud svestek.Take tam popisuji Aprimiru..z techto stranek jsem tenkrat cerpal pri hodnoceni Aprimiry v lonskem roce, bohuzel az po te, kdyz jsem si koupil... lakotne...dva... celý příspěvek > |  | Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013 Tento rok opet svedu boj s pilatkou... a poprve budu muset nasadit zbrane hromadneho niceni na obalece svestkoveho, ale i jablonoveho.Obalece vychodniho neznam, tak snad se mi neprijde predstavit...
O Opalu je slyset jen sama chvala, jeste jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013 Pekne, jen co je pravda... hlavne se mi libi vase svetkomerunka.Jakou podnoz maji Vase svestky? |  | Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013 Pane Ivane, jak Vam chutna Ontario... k cemu by jste ho prirovnal.Mam mlade Ontario, jeste neplodici.A tak brzo asi nebude, jelikoz ho musim stale chranit pred najezdy sousedovic ovcemi. |  | Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013 Tak za pul hodiny jdu provadet postrik proti kaderavosti... pocasi je tomu nakloneno.Vzhuru do boje proti skudcum nasich zahrad. |  | Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 27.2.2013 Viktorii mam na slabe rostouci podnozi, ale mam ji teprve rok..takze neplodi, ale dari se ji zdarne a urcite svou atraktivnosti plodu zaujme.Jak bude chutnat... casem uvidime.Letosni zimu prezila bez sebemeni ujmy.Mozna by dnes byla v lepsi kondici,... celý příspěvek > |  | Švestky v sezóně 2012, 27.2.2013  Tady jsem nasel fotky ze srpna... nekdy druha polovina, vratili jsme se z dovolene a tak jsem nafotil posledni zbytky Lepotice na strome a pak je tam Nancyska, Wazonova..je videt, ze je jeste zelena... zacina dozravat koncem srpna a je az do poloviny... celý příspěvek > |  | Švestky v sezóně 2012, 27.2.2013 Loni zacala Lepotice dostavat barvu kolem zacatku srpna... v polovine srpna uz zacala padat a na konci srpna zbylo na strome par plodu.Jeji interval dozravani je asi od prvniho plodu do posledniho cca 14 dni.380 m.n..m.Taktez neocesavam, ale posbiram... celý příspěvek > |  | Už postřik na kadeřavost?, 26.2.2013 U nas stale mlha, zitra bude to same, ale ve ctvrtek po 12 hodine a v patek uz bude svitit slunicko, takze jdu do toho.Jak jsem predpokladal, konec tohoto tydne to jisti.
Jaro letos prijde brzy.Zem neni promrzla a snih se trati pred ocima.Na... celý příspěvek > |  | Daple dandy pěstování, 26.2.2013 S temi opylovaci to je u nas takova mala loterie.Melitopolski je plumcot... takze je s 50 procent merunka a s padesati procent svestka... pravdepodobne asijska.Pluoty, jako Daplle Dandy ci Flavor Supreme, Queen jsou cizosprasne.Teda potrebujete... celý příspěvek > |  |
|  | Švestky v sezóně 2012, 26.2.2013 Ano, ano... ale pouzil jste moji napovedu z emailu.No on by to nepoznal nikdo... fotografie jsou vzdy zavadejici, ale jsem rad, ze jsem neco takoveho objevil a mohl jsem se o takovou krasu s Vama tady podelit. Na jare pridam fotografie dalsi... celý příspěvek > |  | Švestky v sezóně 2012, 25.2.2013 Mate pravdu... Kalipso to neni... dal jsem to jen tak, jetli nekdo uhodne co to muze byt... Neuhodl by asi nikdo.Jedna se o nekolikanasobny krizenec althanovy renkloty... rouby budu mit bohuzel az pristi rok. |  | Švestky v sezóně 2012, 24.2.2013  Zajimava je take odruda Vision, tehoz prodejce.Ten mne laka asi vice...
Pokud Kalipso bude mit chut Opalu a tvar plodu bude po Lepotici, tak to m uze byt zajimave, ale tech odrud uz je tolik, ze tezko hodnotit, ale kazdy si snad najde z toho... celý příspěvek > |  | Švestky v sezóně 2012, 24.2.2013 Skoda, ze znate Navsi jen z okna vlaku ci auta. |  | Švestky v sezóně 2012, 24.2.2013 V tom pripade, ale nedoslo k ochrane kminku... vapno, bublinkova folie, alobal u tech mensich a choulostivejsich... popripade i kolik dany z jizni strany u stromku, ktery castecne zastini kminek.
Pane Rosto... jak sleduji ty Vase... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|