Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 4.11.2015
V Lidlu, jsem ještě nebyl a ani tam nepůjdu, tak Sorry. Že jste jich pár polámal, je vaše chyba, Která, můžete hádat třikrát.
Tera Vari - orba, 4.11.2015
Chtěl jsem to od 89.215. Je to zřejmě kecálek, jak mnoho jiných. Vyrostl jsem na dědině. Děd, strýc i otec byli vyučeni řemeslu kovář a podkovář. O prázdninách jsem se napodával radlic z výhně na kovadlinu, až až. Dnes tomu říkají břit. Tak se divím,... celý příspěvek >
Zase SvK, kecáte. Předveďte konečně na fotu, že mekhuk, je klump.Jak a co ryji, jsem již předvedl cca před čtyřmi léty. Rýč z materiálu, kterému se říká nerez, protože nerezaví, jsem viděl jediný. Pokoutně se vyráběl v jednom hutním podniku, který... celý příspěvek >
Co jsem viděl rýče s dřevěnou násadou, tak byla vždy rovná. Tytéž rýče jsem ledaskde viděl po zahradách, při studeném odchovu s různě zprohýbanými násadami, působením povětrnostních podmínek. Poslední můj rýč je z vámi opovrhované kategorie,... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 3.11.2015
Ty nerovné násady vašich rýčů o vás něco vypovídají. Na nášlapech je co?, trubička, nebo kulatina. Na celém světě nebudou, nějaké velké rozdíly v jakosti materiálu použitého na čepele, ve všech případech se bude jednat o materiál se zvýšenou... celý příspěvek >
Milej zlatej FO, co je obyčejný rýč se musíte zeptat hosta 197.98, jediný on vám to může vysvětlit, protože je zakladatelem vlákna a tím pádem musí perfektně vědět co tím myslel. Hlavně to vs., to je jak pěst na oko.
Chlape, vy máte vždy nějaký vejšplecht. Možná jsem měl jednou v rukou bratra toho vašeho ohnutého rýče. Byl to kousek na kterém bylo vyraženo „made in USSR“, byl to kus plechu bez jakéhokoliv prolisu, mělo to jen stočenou tulej, aby se někam mohla... celý příspěvek >
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 3.11.2015
Přestože jsou luskoviny „samosprašné“, tak proč se u množitelských porostů vyžaduje ochranná vzdálenost mini300m. A proč keříčkové fazole červenozrnné, hrály po několika letech přesévání všemi barvami, od šedé, přes hnědou, až po černou, a proč byly... celý příspěvek >
Zazimování růží, 3.11.2015
Řekněte mi kdo zazimovává takové množství růží, jako má pan Standa, patnácti až dvaceticentimetrovou vrstvou březového listí. Každý, kdo to čte, velice lehce pochopí, že to prakticky neni proveditelé a že pan Standa si velice rád vymýšlí, plus ještě... celý příspěvek >
Zazimování růží, 3.11.2015
Kdo vám nakukal, nebo kde jste přišel na to, růže mají trny.
Když tak škemráte o fotku, tak proč jako důkaz nevložíte fotku vy. Můžete doložit destrukci mekhuku fotem? Já můžu doložit destrukci Xactu, ale dám vám s vložením fotografie přednost. Nepište, že jste naletěl rýpalovi na něco, když to neni pravda.
Tera Vari - orba, 2.11.2015
Čím a jak se brousí lemeš.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 1.11.2015
Projděte si vlákno. Psal tu odborník na ergonometrii. Oháněl se nějakými vědeckými pracemi a tvrdil, že nejen proporce celé postavy, ale i rasa ovlivňuje velikost a tvar nástroje. Mám za to, že vám pomůže se zjištěním velikosti nástroje.
Motor Vari houpá při startu, 1.11.2015
A jsme doma, zřejmě to bude takové i jinde, třeba v Česku. Co když to dodavatelé dělají záměrně, aby si naplnili servisy. Parádní příspěvek, díky!!
Jízda s Vari na půl plynu, 31.10.2015
Nebylo by vhodnější si opatřit něco takového
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika