|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 9.11.2015 Co je to ergonometricky sofistikovanější a jednodušší?
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 9.11.2015 Dvojí rytí je správné české označní příslušné operace. Podle čeho soudíte, že má krátký vercajk. Délka vercajku přibližně odpovídá průměrné výšce a velmi se blíží vašemu určení délky nástroje. Dvojí rytí se provádí za účelem nakypření do hloubky s... celý příspěvek > |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 9.11.2015 Uznávám, že jsem to nepřesně formuloval. O kousek dál, bylo vysvětlení. Proč bych měl něco opakovaně číst, když to znám tu Tocháčkovinu téměř nazpaměť. |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 8.11.2015 Stando, Zde máte video, jak se provádí dvojí rytí. Je v něm také velmi dobře vidět, jaké nářadí se k tomu používá. Jsou to nástroje od firmy, která se tím zabývá tři sta let. Tam jsou vidět ta „ergonomická zakřivení“. Takových videí je spousta.
|  | Vlk z kmenu, 8.11.2015 Neřezat. Takový vlk signalizuje, že je něco v nepořádku. Jestli vyrůstá z roubované části, ponechat. Koruna může celá odejít, i s velkou násadou vyvinutých plodů. V rozvětvení se mi to nelíbí. |  | Tera Vari - orba, 8.11.2015 Pomocí sedlíku se provádí konečná úprava výkovku na kvadlině.
|  | Zná někdo tento plevel?, 8.11.2015 Zkusit to můžete. V každém případě je to ale spousta práce. Bezpracně to jde pomocí drůbeže, ale také to neni zadarmo a taky to trvá, nepůjde o měsíce, ale roky. Ger je sviňa. |  | Zná někdo tento plevel?, 7.11.2015 Přečtěte si tuto diskuzi.
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 7.11.2015 Ale, ale Stando, ukončení násady ve tvaru D, nebo T, se provádělo mnohem dřív než jsme přišli na svět. Ty potřebné dvě ruky, jsou jako uložení hřídele, kterou představuje násada. Jakékoliv umístění těžiště, více, či méně mimo osu, zapříčiňuje ztížení... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015 Vímto, ale přidal jsem to, protože se to objevuje. Pořád, ale nevím nic o ergomii seveřana. |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015 Stando, ikdyž se tu rozmazává nerozmazatelné a neni to nahrávka na mne, musím se zeptat, Co je to ergonomický rýč, nebo co je perfektně vyvážený rýč. Toto vlákno se táhne již pětapůl roku a za tu dobu mi to ještě nikdo nevysvětlil. Rýče, které jsem... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015 Napsala jste samozřejmě něco jiného. Ještě jsem číst nezapoměl. A já jsem také nenapsal, že s ním nejde rýt. Vytrhujete to z kontextu a pak se to jeví úplně jinak. Už se kroutíte, jako had. Napsala jste: Vzhledem k prohnutí pracovní části je... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015 Právě proto, můj plivanec na zemi má větší rozlohu, než jejich záhonky. Proč by se měl Vladimír, na stará kolena učit být broukem Pytlíkem, když už dávno zjistil, že to jinak prostě nejde, že na dobře odstavenou práci je třeba použít ten správný... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015 Ještě bych se, milá zlatá, zeptal, jak má vypadat rýč a jak lopata. Můžete je popsat, či definovat co je co, abychom se zbytečně nehádali, nenapadali, atd. Bylo by to velmi přínosné, vneslo by to světlo do tohoto černého guláše a všichni by věděli o... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015 JJ, je to tak. S pousty spokojených, ale nikdo z nich se nepochlubil, že ryje jen pět až možná pětatřicet metrů čtverečnich a že to vypadá, jako by to prošel divočák, opravdu tím myslím prase divoké. Mám sousedy, kteří mají záhonky o celkové výměře... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|