Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Převodovka Tuff Torq K46 vs K62, 18.11.2015
Traktorem, nazývat větší sekačku, na které se můžu vozit, je velmi mírně řečeno, ujeté. A neméně ujeté, chtít tuto věc využívat, jako traktor - tahač!! Nedodělky je nutné likvidovat, menšími stroji a ručně.
Jak sušit vlašské ořechy?, 17.11.2015
To ví každé malé dítě, že určité druhy se šlechtí „výběrem“, protože to ani jinak nejde. Každá takto „šlechtěná“ odrůda, je v podstatě vegetativně množený bastard a šlechtitel, nevhodné označení, je pouhý hledač, přesto je to také velmi záslužná... celý příspěvek >
Ochrana stromkov pred zverou, 16.11.2015
Vypozoroval jsem, že srnci potřebují k vytloukání určitý prostor kolem stromku, který si k tomu vybrali. Stačí k tomu velká stébelnatá tráva, Např vysazené vrby kroucené v nízkém trávníku, byly během několika dnů úplně zlikvidované, veškerý nový... celý příspěvek >
Ochrana stromkov pred zverou, 15.11.2015
Manželka používá Stop Z. Tam kde zvěř nemá dostatek různých dřevin k okusu a vytloukání lýčí, jsou tyto prostředky neúčinné! Aby se to změnilo, museli by členové mysliveckých združení zvěř chovat.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 15.11.2015
Páne z Hradce, když se podíváte zpětně na příspěvek s videem, tak v něm máte upřesnění, na co se máte koukat, nebo, čeho si všimnout. Vy si všímáte všeho možného a nemožného a vyberete si to o co vůbec nejde. Vše do čeho se vložíte, tak od začátku... celý příspěvek >
Technika orby, 13.11.2015
Mám dvě soupravy (dva motory, dvě převodovky) od Vari.Protože mi jejich pluh nepadl z jistých důvodů do oka, tak jsem kouknul za Javorinu a jsem spokojen. Ale můj známý, má mašinku ještě starší, protože na karburátoru této mašinky je napsáno GUTBROD... celý příspěvek >
Technika orby, 13.11.2015 Obsahuje fotku
A zde máte str 11, z téhož..
Technika orby, 13.11.2015 Obsahuje fotku
Zde máte str 10 z návodu od Agzata.
Pane PP, nestačí návod k převodové skříni, Musíte se porozhlédnout ještě jinde a tam se dočtete o tom vynálezu.
Napsal jste, že mašinku máte 20let, kdyby jste četl ty zbytečnosti, kterým se říká návod k obsluze. tak by jste již dávno oral způsobem, za který děkujete vynálezci tohoto způsobu. Takže vynálezce nic nevynalezl, jen si řádně přečetl návod.
Tera Vari - orba, 11.11.2015
Děkuji za vysvětlení.
Tera Vari - orba, 11.11.2015
Už na základce, tuším, že v sedmičce, se žactvo učí co je emulze a z čeho a jak vzniká. Probublinkovaná kapalina neni emulze. Emulze vznikne smíšením za normálních podmínek nemísitelných kapalin. Bližší viz Wikipedie pod heslem emulze. Emulze je... celý příspěvek >
Zakládám novou zahradu, 11.11.2015
Nejspíše normy nbudou, protože pro podnikatele byly velmi přísné a tím pádem by měli malé zisky, tak jednoduše ponikatelská loby nechala staré doré ČSN v roce 1995 zrušit bez náhrady.
Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 10.11.2015
Radit v takovýcto záležitostech je, zvláště na dálku těžké. Osobně používám pro pohodlí zavírací nože. Zásadně používám k jisté činnosti, primárně určený nástroj, vyjímečně se někdy stane, že použiji náhražku- z dílny, kuchyně, ulamovák jsem ještě... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 9.11.2015
Na zahrádce tomu budeme rději říkat dvojí rytí, protože to nebudeme dělat pod vyjmenované kultury, pásově, ale budeme to dělat rýčem, ne pluhem s hloubkou orby 60 - 75cm a protože na nějakou pásovinu, by bylo třeba hodně otroků. Zde to RŠovi, lehce... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika