Příspěvky uživatele - 80.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit mechu, 2.4.2008
V první řadě je třeba správně určit příčinu rozrůstání mechu. POkud máte zahradu spíše polostinnou mezi stromy a ještě silně ušlapávanou a osetou běžnou travní směsí, pak je třeba se zaměřit na provzdušňování půdy a změnu druhového složení travin. (z... celý příspěvek >
Duby - názvosloví, 2.4.2008
Myslím, že s opadáváním listí to není úplně jednoznačné. Jsem z českobudějovicka, kde duby zimní téměř nemáme, zato letních mnoho. Podle mé zkušenosti některé duby letní na zimu zcela opadávají (jako ten, který mám na zahradě), jiné jen částečně... celý příspěvek >
ačokča, 2.4.2008
Také záleží na teplotě v místnosti, kde květináček stojí. Já jsem poprvé vyséval papriky a udělal jsem tu chybu, že jsem je nechal v nevytápěné místnosti, kde bylo chladněji než v místnostech obytných. Klíčit začaly až když jsem je přenesl do tepla.... celý příspěvek >
strašná práce s bramborami - jak kdy, 2.4.2008
Loni jsem z nedostatku času použil tentýž "způsob pěstování" jako host ze středních Čech, jen těch keříků bylo podstatně více. Brambory jsem zasadil (mimochodem až v květnu) a dál už se o ně vůbec nestaral. Přerostla je tráva, částečně je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika