|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Můžou stromky zmrznout?, 23.2.2018 Mně (stromkům) loni vymrzly pupeny u broskvoní a to snad nebylo ani -20, už si nepamatuju. |  | Můžou stromky zmrznout?, 23.2.2018 Můžou. |  |
|  | Jiskření z lišty motorové pily, 22.2.2018 Jenže se ptáte blbě. Jednak na to nikdo nevidí, druhak nikdo neví, co jste zkusil a prohlížel a s jakým výsledkem. Takže lidi jsou nejen tady, ale i na druhé straně drátu.
|  | Problémy s plechovou udírnou, 21.2.2018 MV.: není do láku 25 dk na litr moc? To je spíš na na nástřik.
|  | Jiskření z lišty motorové pily, 21.2.2018 To myslím že houby pomůže. Něco je špatně. Tipuju, že je chyba v řetězu, nebo liště, řetěz místo aby jel po rolně se tře po liště. |  | Zelí za 2 měsíce nezkvasilo, 21.2.2018 No právě. Zelí se nekazí, tudíž ho něco konzervuje. Nehnije, zůstává křupavé. Marinované není. Po dvou měsících by nezkvašené krouhané zelí shnilo napadrť a nikdo by s ním v místnosti nevydržel. Takže vykysané je, akorát není jak šťovík, jak byli... celý příspěvek > |  | Zelí za 2 měsíce nezkvasilo, 20.2.2018 omytie pred skladovanim vo velkoskladoch,
To je myslím hloupost. Když dělám zelí, krycí listy oloupu v několika vrstvách a zelí kvasí jak blázen. |  | Problémy s plechovou udírnou, 20.2.2018 S tím nakládáním bacha. Dlouho nakládané maso slanější bude, vždycky bývalo. Odvykli jsme, protože dneska se chemicky obarví rychlosolí a šup okouřit a na pult. To nechcete asi. Když snížíte koncentraci soli v láku, musíte fest hlídat teplotu a... celý příspěvek > |  | Zelí za 2 měsíce nezkvasilo, 19.2.2018 P.K. Máte recht, je to divný, je to divný. Zelí mi kvasí někdy tak, jindy onak, ale kvasí vždycky samo, bez nějaké podpory. Já bych tam na rozdíl trochu šťávy z kyselého - ne sterilovaného - dal. Ale stejně je to divný. |  | Rozkvétání 2018 M+B, 15.2.2018 Silná zima nepřišla a letos už nepřijde...
To se tak někdo má, v Balgárii, tady mrzne jak v Ruským filmu. |  |
|  | Rajčata 2018, 15.2.2018 nějak v té specifikaci vypadl fosfor,
Žeby byl tady?
...metafosfátů draslíku, vápníku, hořčíku a dalších důležitých..
|  | Co zasázet k bramborům, je to nutné?, 13.2.2018 Když zadáte do vyhledávače předplodina brambor, máte to jak na podnose. Vědecky podané. |  | Aké odrody jabloní?, 10.2.2018 Ale souvisí to zřejmě - s ohledem na technologii lisování - spíš s konzistencí dužiny než s objektivním procentem vody v ovoci.
Myslím, že máte pravdu. Zkusil jsem onehdá vylisovat pár zralých hrušek. Jablka už byla vylisovaná a přidat hrušky... celý příspěvek > |  | Začátečníci a papriky, 10.2.2018 Do bedniček se pikýrovalo od dávných dob zahradnictví. Je to nejproduktivnější způsob. Hluboké jsou tak 5 - 6 cm. Pro papriky asi víc, nevím, nepoužívám. |  | Škodí kachny v okrasné zahradě?, 10.2.2018 hledají potravu tam, kde je nejjednodušeji dostupná a kde je jí nejvíc.
Jenže tím konkurují v mém potravním řetěci. Takže tím se naše záměry kříží. Tedy využívám všech možností, které mi rozum dává, abych zvítězil. |  |
 |
|
|
|