Příspěvky uživatele - 48.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Turkestánský brest, 1.11.2015
Dobrý den... Máme sazenice: Turkestánský brest (Ulmus pumila) - jilm sibiřský Jsou to pruty délka cca jeden metr Původ: Starkl, v návodu není skoro nic... Máme dotaz -  Jak hluboko je zasadit do země? Na různých fórech se píše 20 -... celý příspěvek >
Turkestánský brest, 1.11.2015
1,5 metru
Likvidace trávy kolem stromků, 31.7.2015
Nejlepší je dominátor. Mlasknout tam satanovu dávku, mě se vyplatilo 20 ml na půl litru, někdy i 30, když je tráva hodně prodělaná těma plevelama. Nebát se toho. Ale valit to na plevel ne na stromky, nebuď nemehlo. Pak se vytvoří spáleniště typu... celý příspěvek >
Jdou kvasit mladé kukuřičky?, 31.7.2015
Nemá někdo zkušenost s kvašením mladých (tzv. baby) kukuřiček? Jde to? Všichni je nakládají do sladkokyselého nálevu, ale to nám nechutná, tak by mě zajímalo, jestli by to nešlo nechat vykvasit mléčně jako kvašáky... Díky!
Skleník z polykarbonátu, 17.4.2015
Velký souhlas. Tyto skleníky nekupovat. Také jsem musel několik tabulí přilepit a po dvou letech je polykarbonát děravý jak řešeto. Láme se a praská jak suché klestí. Škoda peněz.   Kučera I.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika