Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Admiral, 27.8.2019 Obsahuje fotku
Proboha jaká je velikost Admirálu při sklizni.Fota 14 dnů stará a plody obrovské.Před sklizňovou zralostí se jablka nejen vybarvují ale také ještě zvětšují významě svoji velikost.U všech odrůd je to nežádoucí ale ani jedna stížnost na velikost... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 27.8.2019 Obsahuje fotku
Nazdar Williamsova červená - 2019 - větev na Lucasce Letní kvalita bez zbytečných keců.
Delikates, 19.8.2019
Pane Michale, odrůda je na podnoži MM106 a zapěstovávána jako štíhlé vřeteno.Jsem velmi zvědav na její konečné vybarvení a chuťové vlastnosti. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Delikates, 19.8.2019 Obsahuje fotku
První úroda 4 roky od výsadby (loni 2 jablíčka zničena obalečem).Jablíčka se začínají vybarvovat a nabírat na objemu a kráse.Dříve hodnocena degustačním průměrem 7,8 z devíti možných, což je vysoké chuťové hodnocení.Pro srovnání ze stejného zdroje... celý příspěvek >
Mantet, 6.8.2019
To jako kým? Něco jako vedoucí úloha strany. O té se taky nediskutovalo. Škoda, že si nepřipomenete svá mladá léta, když píšete o Admirálu jako o jablku z jiné planety.Mantet byl mnohokrát prezentován v Zahradkáři jako nejchutnější... celý příspěvek >
Mantet, 3.8.2019
Byl jsem na dovolené, raguji tedy nyní.Pokud vim, vyjímečná chuť Mantetu jako letního jablka je bez duskuzí a nebyla zatím zpochybněna.Tak co chcete dokazovat? Popis vlastností jak jste jej napsal se hodí na každou ranou letní jabloň.Jenom ten... celý příspěvek >
Mantet, 27.7.2019 Obsahuje fotku
Mantet - 2019 - štíhlé vřeteno. Po roce ovocnářského nezájmu opět Mantet přesvědčuje o své vyjímečné kvalitě letního jablka.Chuťově bez konkurence. Zahradě zdar - Mičurin II  (470 m)
Co vaše réva 2019?, 27.7.2019 Obsahuje fotku
Vostorg ve skleníku ve tvaru pěstování vertiko.Za 10÷14 dnů ke konzumaci. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Odrůda Admiral, 18.7.2019
Pane TomNR, moje zkušenosti jsou zatím mizivé.Je to první úroda.Doposud jse provedl dva Ca postřiky.Zatím dobrý.Tato odrůda má velmi rychlý vývoj plodů a tak jsem začal s Ca ošetřením brzy.Řekl bych, bujný růst Admirála je jeho nepřítelem.Dlouhé... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 17.7.2019
O moji objektivitu nemějte obavy, ta je mi dána charakterem a láskou k ovocnaření.Trapný úvod je snad jasný důkaz kam vitr vane.Sami jste se tak pojmenovali.Kupodivu pravdivě. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Odrůda Admiral, 17.7.2019 Obsahuje fotku
Při nákupu stromečku Admirál jsem vybíral asi z 15 sazenic.Byly nápadně stejné a lišili se pouze výškou kmínku.Mohutné a silné kmínky s dlouhými a silnými letorosty zapěstované korunky.Jedna sazenice se však od ostatních nápadně a výrazně... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 17.7.2019
Jirko Jirko oslovil jste mě jako Váš učitel a vzor, když nevěděl jak odpovědět na věcné argumenty.Je třeba mě zesměšňovat ale hlavně překrucovat.Kdysi jsem Vás považoval za velký talent s fantazií a nezávislým myšlením.Pozvánka do Lysic z Vás bohužel... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 15.7.2019 Obsahuje fotku
Připojuji ještě jednu zkušenost s tímto způsobem roubování.Provedl jsem roubování na pařízek ještě na jednu podnož - foto 1.Byl to na podzim vasazený špíčák (MM 106) neznámé odrůdy (záměna).Věděl jsem o riziku nedostatečného zakořenění ale riskl jsem... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 10.7.2019 Obsahuje fotku
Jak jsem již uváděl, řešil jsem letos nedostatek místa, nevlastnil žádné podnože a ve spojení s neočekávaným obdržením zajímavého genetického materiálu jsem musel improvizovat.Nelehká volba.Zvolil jsem poprvé metodu pařízek.Obětoval jsem dva mladé... celý příspěvek >
Roubování, 7.7.2019 Obsahuje fotku
Letos jsem se dostal k velmi zajímavému genetickému materiálu.Musel jsem řešit nedostatek místa ale hlavně, neměl jsem podnože.Poprvé jsem musel přeroubovat na své zahradě celý zákrsek. Fota 1÷4 ukazují postup přeroubování zákrsku Cherry Cox.... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika