|
Příspěvky uživatele - 168.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor jikov, 24.7.2015 Vlastním sekačku BDR 550 s motorem Jikov 133 cm
Při sečerní se motor po zahřátí zastaví, opětovné nastartování je možné až po vychladnutí. Studený motor startuje na první pokus, svíčkuj jsem měnil.
Děkuji za pomoc |  | Lukasova, tatarova, kdouloň, 21.3.2015 Poraďte prosím, jak začít střihat kdouloň? Vždy jsem si myslela, že vytváří spíše keřový charekter nebo je na nižším kmínku. Minulý týden mi dorazila objednaná kdouloň (z netu) a je to téměř 2 metry vysoký špičák. Co teď? Nechat? Zastřihnout někde... celý příspěvek > |  |
|  | "Dženzgrív"? James Grieve, 14.3.2015 četla jsem o podnoži M9, že není moc odolná a málo se dožije. Ani by mi nevadil menší stromek. Ale bojím se, že mi stromek za pár let odejde. |  | "Dženzgrív"? James Grieve, 13.3.2015 James Grieve mi vždycky chutnal a tak jsme si ho předloni koupili a vysadili na zahradu. Až později jsem zjistila, že je na slabé podnoži M9. Letos chceme stromek přesadit. Myslíte, že by pomohlo, kdybychom ho vsadili níž a tak zpravokořenili? Nebo... celý příspěvek > |  | Lukasova, tatarova, kdouloň, 27.2.2015 Prosím poraďte, jak je to se vzrůstností těchto odrůd: hrušeň Lukasova (podnož Kawkazská), tatarova hrušeň (na hruš. semenáči) a kdoule ludovic. Jde mi to, který z těchto stromů má pravěpodobnost vyrůst nejvýše, nejmohutněji. Usnadnilo by... celý příspěvek > |  | Hrušeň jako konference, ale zimní, 20.2.2015 Poraďte mi prosím hrušeň, která by byla chuťově jako konference, ale byla by zimní. Děkuji
|  | Stará jabloň s ohromnými jablky, 6.12.2014 Děkuji za nápady a typy. Koukla jsem na net na fotky jak výše zmíněné odrůdy vypadají a zatím se mi žádná nezdála podobná. To mé jablko je čistě žlutozelené. Bez červených líček. Strom s těmito jablky jsem viděla i u jednoho statku v sousedním... celý příspěvek > |  | Stará jabloň s ohromnými jablky, 30.11.2014 Dobrý den,
pár lidí po okolí má na zahradě větší starou jabloň (jih Třeboňska), která plodí ohromná (opravdu ohromná) žlutozelená jablka. Větší jablka jsem v životě neviděla. Průměr i lehce přes 10cm. Chutí jemně nakyslá. Dost zasytí,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|