Příspěvky uživatele - 168.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor jikov, 24.7.2015
Vlastním sekačku BDR 550 s motorem Jikov 133 cm Při sečerní se motor po zahřátí zastaví, opětovné nastartování je možné až po vychladnutí. Studený motor startuje na první pokus, svíčkuj jsem měnil. Děkuji za pomoc
Lukasova, tatarova, kdouloň, 21.3.2015
Poraďte prosím, jak začít střihat kdouloň? Vždy jsem si myslela, že vytváří spíše keřový charekter nebo je na nižším kmínku. Minulý týden mi dorazila objednaná kdouloň (z netu) a je to téměř 2 metry vysoký špičák. Co teď? Nechat? Zastřihnout někde... celý příspěvek >
"Dženzgrív"? James Grieve, 14.3.2015
četla jsem o podnoži M9, že není moc odolná a málo se dožije. Ani by mi nevadil menší stromek. Ale bojím se, že mi stromek za pár let odejde.  
"Dženzgrív"? James Grieve, 13.3.2015
James Grieve mi vždycky chutnal a tak jsme si ho předloni koupili a vysadili na zahradu. Až později jsem zjistila, že je na slabé podnoži M9. Letos chceme stromek přesadit. Myslíte, že by pomohlo, kdybychom ho vsadili níž a tak zpravokořenili? Nebo... celý příspěvek >
Lukasova, tatarova, kdouloň, 27.2.2015
Prosím poraďte, jak je to se vzrůstností těchto odrůd: hrušeň Lukasova (podnož Kawkazská), tatarova hrušeň (na hruš. semenáči) a kdoule ludovic. Jde mi to, který z těchto stromů má pravěpodobnost vyrůst nejvýše, nejmohutněji. Usnadnilo by... celý příspěvek >
Hrušeň jako konference, ale zimní, 20.2.2015
Poraďte mi prosím hrušeň, která by byla chuťově jako konference, ale byla by zimní. Děkuji
Stará jabloň s ohromnými jablky, 6.12.2014
Děkuji za nápady a typy. Koukla jsem na net na fotky jak výše zmíněné odrůdy vypadají a zatím se mi žádná nezdála podobná. To mé jablko je čistě žlutozelené. Bez červených líček. Strom s těmito jablky jsem viděla i u jednoho statku v sousedním... celý příspěvek >
Stará jabloň s ohromnými jablky, 30.11.2014
Dobrý den,  pár lidí po okolí má na zahradě větší starou jabloň (jih Třeboňska), která plodí ohromná (opravdu ohromná) žlutozelená jablka. Větší jablka jsem v životě neviděla. Průměr i lehce přes 10cm. Chutí jemně nakyslá. Dost zasytí,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika