Příspěvky uživatele - 42.229

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Polievanie paradajok, 23.10.2015
Taky ja trochu přispěju.Už 3 roky používam zavlahu vyrobenou doma jelikož kupovat se mě to zdalo zbytečné.Takže jak to mam ja.CCa 140 sazenic rajčat, obyčejna pulcoulka hadice napojena na 200 l sud ktery je ve vyšce asi 2m.V hadici u každeho paru... celý příspěvek >
Prosim o recept - bulharsky chutney, 16.8.2015
Dobrý den, předem přeji všem zavislakum na rajčatech jako jsem takové množství co se urodilo mě.Tohle ale není duvod proč píšu, vlastně trochu ano.Ženuška se právě vratila z bulharska a byla unešena bulharskym chutney.Již před návratem mě zaukolovala... celý příspěvek >
Vadí tůje hrušni, 1.3.2014
No podnož nevím lhal bych ale hrušen je máslovka, na podzim měli všechny tři stromky na listech puchyřky tedy spíš koncem léta a nejhuř se toho zbavovala ta hruška ale zvladli to, tak nevím asi počkam a pak uvidm, díky za rady.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika