Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Difenbachie se uzdravila, 4.6.2008
Ahojky Danielo, jsem ráda, že se vaše kytička uzdravila.Mám taky jednu, pěknou, a neustále ji hlídám a prohlížím, ostatně jako všechny kytky. Ale za poslední tři roky co jsme v domku tak nějak zkrásněla je vidět, že je jí tady líp jak v paneláku.Tak... celý příspěvek >
Meduňka, 28.5.2008
Podobné zkušenosti mám také, ale s mátou. Vlastně ty stejné.Dokázala se během jednoho roku tak rozrůst, že začala kolem sebe všechno utlačovat.A jak píšete, přesadit, ohraničit její místo a to původní pracně vyčistit.Zas ale, na druhou stranu, při... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 23.5.2008
Taky se každým rokem vracím ke Stupickému a ostatní odrůdy obměňuji, na zkoušku.
růst clematisu, 23.5.2008
Dobrý den, nejlepší bude když si název vašeho clematise zadáte do Gogle. Je jich spousta druhů.Výška rostliny, doba květu a stříhání není u všech stejné.A pokud můžete, raději vysadit na záhon, pokud je to v plánu a nebudete jej pěstovat v... celý příspěvek >
levandule - do čeho zasadit, 21.5.2008
Dobrý den, minulý rok jsem si ji taky napěstovala ze semínek.Tři jsem si nechala a ostatní rozdala. Dvě jsem zasadila do záhonu, jednu jsem měla v truhlíku s vřesy celou zimu před domem.V dubnu jsem je všechny ostříhala, ta co byla v truhlíku je už... celý příspěvek >
mravenci na růži, 20.5.2008
Paní jano, tu pásku ne oboustrannou, Tou stranou co nelepí ke kmínku, lepem ven, mravenci by se na ten lep měli přilepit. micuko
mravenci na růži, 19.5.2008
Dobrý den, tak jak se na různý létající hmyz používají lepové štítky, tak na mravence jsem kdysi v televizi viděla použít, no a teď mám teda výlohu doslova, takovou tu lepicí průhlednou pásku, ježíííš jak se tomu říká?? Koupíte ji v každém... celý příspěvek >
Kdy s truhlíky ven (aneb durman), 19.5.2008
Tady u nás na dědině je jedna paní takto pěstuje. Na jaře do záhonu k východní zdi domu a na zimu zpět. A pomáhá celá rodina, má tam 4 kousky tak1.7m vysoké a prostě nádhera.Ale zas na druhou stranu jak sama říká přes léto by jen s vodou běhala,... celý příspěvek >
Kdy s truhlíky ven?, 19.5.2008
Zpráva pro Marcelku K. Tak ten můj durmánek je v háji(zeleném) nebo kam kytičky odcházejí když ukončí život v zemi nebo v květináči.Ale, abych nesmutnila, dostanu novou rostlinu.Včera přijela kamarádka, udělala odbornou prohlídku, a naznala, že... celý příspěvek >
Přírodní ochrana Bidens, 19.5.2008
Dobrý den, afrikány jsem měla minulý rok všude, na záhonech mezi rajčaty, na terase mezi květináči a truhlíky, sousedka jich spoustu vysázela do skleníku a mšicím to vůbec nevadilo
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 18.5.2008
Tak, že přeci to vyhrály tujky.Tak ať se jim u Vás daří.Psala jsem v jednom příspěvku, že budu, teda budem dělat něco podobného jen v menším.Tak u nás to bude dřevěný plůtek a osázení á la babička. Přeci jen jsme v zapadlé vesničce kde té moderny... celý příspěvek >
Begonie problém, 18.5.2008
Dobrý den paní Olinko, moc děkuji.Oporu jsem jim hned dala jak jsem na to přišla.Tak teď ji jen zdokonalím a snad to bude dobré.Ještě jednou děkuji.
Begonie problém, 18.5.2008
Dobrý den, letos poprvé pěstuji begonie a mám problém.Jsou to vzpřímené rostliny, jenže vyvracejí se.Z každé hlízy mám jeden stvol, silný,výška asi 30cm a už začínají kvést.Můžu je přesadit a posadit níž bez úhony? Při sázení jsem se držela návodu na... celý příspěvek >
Kdy s truhlíky ven?, 15.5.2008
Jéé, tak to jsem ráda, že v tom nelítám sama.Když jsme z manželem někam odjížděli tak holky měly vždy proslov - to nás tady necháte jak bezdomovce v botanický zahradě??Je pravda, že taky občas nestíhám hlavně když zdraví trochu stávkuje, ale stejně... celý příspěvek >
Sazenice paprik - odspodu žloutnou listy, 14.5.2008
Prosím Vás, udělejme si jasno. To co tady píšete jste zas někde vyčetl, nebo to máte z vlastní zkušenosti letitého zahrádkáře???
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika