|
Příspěvky uživatele - 19.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Difenbachie se uzdravila, 4.6.2008 Ahojky Danielo, jsem ráda, že se vaše kytička uzdravila.Mám taky jednu, pěknou, a neustále ji hlídám a prohlížím, ostatně jako všechny kytky. Ale za poslední tři roky co jsme v domku tak nějak zkrásněla je vidět, že je jí tady líp jak v paneláku.Tak... celý příspěvek > |  | Meduňka, 28.5.2008 Podobné zkušenosti mám také, ale s mátou. Vlastně ty stejné.Dokázala se během jednoho roku tak rozrůst, že začala kolem sebe všechno utlačovat.A jak píšete, přesadit, ohraničit její místo a to původní pracně vyčistit.Zas ale, na druhou stranu, při... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůda rajčete, 23.5.2008 Taky se každým rokem vracím ke Stupickému a ostatní odrůdy obměňuji, na zkoušku. |  | růst clematisu, 23.5.2008 Dobrý den, nejlepší bude když si název vašeho clematise zadáte do Gogle. Je jich spousta druhů.Výška rostliny, doba květu a stříhání není u všech stejné.A pokud můžete, raději vysadit na záhon, pokud je to v plánu a nebudete jej pěstovat v... celý příspěvek > |  | levandule - do čeho zasadit, 21.5.2008 Dobrý den, minulý rok jsem si ji taky napěstovala ze semínek.Tři jsem si nechala a ostatní rozdala. Dvě jsem zasadila do záhonu, jednu jsem měla v truhlíku s vřesy celou zimu před domem.V dubnu jsem je všechny ostříhala, ta co byla v truhlíku je už... celý příspěvek > |  | mravenci na růži, 20.5.2008 Paní jano, tu pásku ne oboustrannou, Tou stranou co nelepí ke kmínku, lepem ven, mravenci by se na ten lep měli přilepit. micuko |  | mravenci na růži, 19.5.2008 Dobrý den, tak jak se na různý létající hmyz používají lepové štítky, tak na mravence jsem kdysi v televizi viděla použít, no a teď mám teda výlohu doslova, takovou tu lepicí průhlednou pásku, ježíííš jak se tomu říká?? Koupíte ji v každém... celý příspěvek > |  | Kdy s truhlíky ven (aneb durman), 19.5.2008 Tady u nás na dědině je jedna paní takto pěstuje. Na jaře do záhonu k východní zdi domu a na zimu zpět. A pomáhá celá rodina, má tam 4 kousky tak1.7m vysoké a prostě nádhera.Ale zas na druhou stranu jak sama říká přes léto by jen s vodou běhala,... celý příspěvek > |  | Kdy s truhlíky ven?, 19.5.2008 Zpráva pro Marcelku K. Tak ten můj durmánek je v háji(zeleném) nebo kam kytičky odcházejí když ukončí život v zemi nebo v květináči.Ale, abych nesmutnila, dostanu novou rostlinu.Včera přijela kamarádka, udělala odbornou prohlídku, a naznala, že... celý příspěvek > |  | Přírodní ochrana Bidens, 19.5.2008 Dobrý den, afrikány jsem měla minulý rok všude, na záhonech mezi rajčaty, na terase mezi květináči a truhlíky, sousedka jich spoustu vysázela do skleníku a mšicím to vůbec nevadilo |  |
|  | Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 18.5.2008 Tak, že přeci to vyhrály tujky.Tak ať se jim u Vás daří.Psala jsem v jednom příspěvku, že budu, teda budem dělat něco podobného jen v menším.Tak u nás to bude dřevěný plůtek a osázení á la babička. Přeci jen jsme v zapadlé vesničce kde té moderny... celý příspěvek > |  | Begonie problém, 18.5.2008 Dobrý den paní Olinko, moc děkuji.Oporu jsem jim hned dala jak jsem na to přišla.Tak teď ji jen zdokonalím a snad to bude dobré.Ještě jednou děkuji. |  | Begonie problém, 18.5.2008 Dobrý den, letos poprvé pěstuji begonie a mám problém.Jsou to vzpřímené rostliny, jenže vyvracejí se.Z každé hlízy mám jeden stvol, silný,výška asi 30cm a už začínají kvést.Můžu je přesadit a posadit níž bez úhony? Při sázení jsem se držela návodu na... celý příspěvek > |  | Kdy s truhlíky ven?, 15.5.2008 Jéé, tak to jsem ráda, že v tom nelítám sama.Když jsme z manželem někam odjížděli tak holky měly vždy proslov - to nás tady necháte jak bezdomovce v botanický zahradě??Je pravda, že taky občas nestíhám hlavně když zdraví trochu stávkuje, ale stejně... celý příspěvek > |  | Sazenice paprik - odspodu žloutnou listy, 14.5.2008 Prosím Vás, udělejme si jasno. To co tady píšete jste zas někde vyčetl, nebo to máte z vlastní zkušenosti letitého zahrádkáře??? |  |
 |
|
|
|