|
Příspěvky uživatele - 19.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kočka ničí mou práci? Koťata, 21.7.2008 Danielo, teda tiše Vám závidím, že to dokážete, myslím rozdat ty koťátka.Já mám naštěstí kocoura, ale naše kníračka bude mít v lednu 2 roky a dcery plánují na jaro štěňata.Já z toho mám trochu strach, že nebudu mít tu sílu je rozdat.Dělají si ze mě... celý příspěvek > |  | Kočka ničí mou práci? Koťata, 21.7.2008 Teda Danielo ty jsou k umazlení.Nádhera.A tak pejsánci mají zas zábavu.Jsou opravdu moc krásná. |  |
|  | Kočka ničí mou práci? Koťata, 21.7.2008 Milá Danielo, věřím, že sem nahlédnete.Když už jsme to tady otočily vzhůru nohama!!! Už??? Máte koťata.Jesli ano tak se pochlubte a dejte fofto čičinek.Prosííím |  | pěstování orchidejí, 21.7.2008 Nejsem letitý pěstitel snad se ozve někdo zkušenější, ale k novému výhonku bych tyčku dala, jinak se asi položí a neporoste nahoru.A to žloutnutí listů mi přijde celkem normální.Ty moje dvě taky o nějaké listy přišly, a obě mají na květ i když, řekla... celý příspěvek > |  | pěstování orchidejí, 21.7.2008 Ahojky, každý má jiný způsob, já tak jednou za 14 dní až tři týdny ponořím květináč do vody, asi na půl hodiny, vyndám a nechám vodu vykapat.Tu vodu mám odstátou Jinak každý den orchidejky rosím.Ať se daří. |  | Buxus, 18.7.2008 Nebo je dobré sázet na vodu.Do jamky nalít hodně vody a zasadit, blatíčko se přilepí na kořeny.Jojo, paní Daniela se opravdu vyzná a umí poradit a dobře!!! Kdyby takových tady bylo víc, pro nás, co radu hledají. |  | ake rybicky?, 17.7.2008 Ahojky, na jaře jsme založili jezírko asi 11kub.Od rybníka jsme donesli rostliny a z rybníka rybyčky.Jelec tloušť a nějakou ouklejku obec. V jezírku jsou i kup rostliny. prošli jsme obdobím zelených řas, ale dnes je jezírko čisté i když nemáme žádnou... celý příspěvek > |  | pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 15.7.2008 Ahojky, já vždycky říkám "pes je taky jenom člověk ".Neumím si představit být zavřená celý den na vyhrazeném prostoru a pak jít na dvě hodiny ven a zas zpátky, asi bych skočila na psychině.Ono pořídit si 50ti kg psa a nemít možnost se mu... celý příspěvek > |  | Černí broučci v kočičí srsti, 15.7.2008 Nejlépe zajet ihned k veterináři. Prohlédne a prodá určitě přípravek proti parazitům. Na nic bych nečekala sama si s tím stěží poradíte.Přípravky které prodává veterinář těžko v obchodě koupíte.Jssou pravda o něco dražší, ale účinější. |  | Oleandr - choroba, 15.7.2008 Ahojky Jarko, ničeho se nebojte, poroste a když bude stávkovat tak střihněte.Já dostala velký oleandr, asi 1,5m na podzim, přes zimu se na něm objevila asi plíseň nebo co, byl takový zkleslý, dala jsem ho jinam aby se to nepřeneslo na ty moje a... celý příspěvek > |  |
|  | třapatka - rudbekie - echinacea, 15.7.2008  Ahojky, pokusím se vložit foto mých krasavic vypěstovaných vloni ze semínek.Na podzim vypadaly na umření. |  | Jak dlouho kvete leknín?, 15.7.2008  Ano, 2až5dnů. Rostliny mívají i více květů..Nakvétají nám postupně. Dopoledne se pomalu otevírá a kolem 4 hod. zas zavře.Když se už neotevře a začne se potápět je potřeba ho odstranit. |  | pěstování orchidejí, 14.7.2008 Simono, moc děkuji.Já jsem v pěstování orchdejí zatím v plenkách.Kdybych je nedostala, asi bych je neměla, ale když už je mám tak se snažím postarat se co nejépe.Praktické rady a zkušenosti jsou nejlepší.Ještě jednou díky.Jo, jednoho takového... celý příspěvek > |  | pěstování orchidejí, 14.7.2008  Ahojky, dostala jsem vloni na podzim dvě orchidejky, Phalenopsis a druhou asi Dendrobium.První má novou rostlinku a nevím jak a kdy ji oddělit.Druhá má na květ ale nejsem si jistá jestli je to Dendrobium, pokvete na starém výhonu.Poradíte, pokusím se... celý příspěvek > |  | pěstování orchidejí, 14.7.2008 Ahojky, jsem taky ttakový začátečník se dvěma orchidejkama, koukněte na Rady ptáka Loskutáka z 16.12.2007 Orchideje hrnkové a řezané,snad Vám to pomůže. |  |
 |
|
|
|