|
Příspěvky uživatele - 15.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fazole Dalmatin, 22.10.2015 ja som vzsadil do hniezd po 5 semien, tento nepriaznivy rok ako jedina uspokojivo zarodila. Vrele odporucam. Vzdialenost hniezd je 30 x 30 cm. |  | Zelené hnojenie, 17.10.2015 Nezdieľam Váš názor o nutnosti opakovanej orby počas pestovateľského roku. Sústavným obracaním pôdy ničíte mikrobiológiu pôdy a samotný efekt zeleného hnojenia sa stráca. Aj opakované mulčovanie má svoj význam. |  |
|  | Zelené hnojenie, 17.10.2015 (xxx.xxx.112.195) Ďakujem za perfektnú a fundovanú odpoveď. Vidieť, že viete o čom hovoríte, na rozdiel od ostatných vyjadrovateľov. Pre doplnenie môjho dotazu, mám záhradu v okolí Žiliny (Malá Fatra) 362 m n.m.
Z Vášho príspevku mi vychádza... celý příspěvek > |  | Zelené hnojenie, 12.10.2015 Ďakujem za reakciu na môj dotaz. Ale žiaľ nepochopil som, čo chcel autor povedať... Myslím si, že sme na portály, kde sa vedie seriózna debata o serióznych problémoch. Humor patrí zrejme niekde inde. Čo myslíte? |  | Zelené hnojenie, 12.10.2015  V tomto roku som na mojej záhrade skúsil pestovať facéliu, ako hlavnú - celoročnú plodinu zeleného hnojenia. Nesplnila však moje očakávania. Očakával som, že po výsiatí na jar, v lete po odkvitnutí ju zmulčujem, ona opäť obrazí a potom ju v jeseni... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|