Příspěvky uživatele - 241.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Používáte drtič?, 25.8.2017
Bosch 2500, cca 12000Kč. Při štěpkování se lze v pohodě bavit i přímo okolo. Na štěpkování je použit válec s ostřími, který současně větev vtahuje i štěpkuje proti kovové destičce. Máme ho už cca 10 let, naprosto bezporuchový, stále stejně tichý i... celý příspěvek >
Plastový kotouč na křovinořez, 23.8.2016
Párkrát jsem s ním sekal, zdá se mi lepší na vysokou trávu. O nic jsem (vědomě) nezavadil a po sekání nůž poškozen nebyl, ale raději bych se tomu střetu vyhnul. Je to přeci jen plast.
Rubin, 16.10.2015
Děkuji za odpověď, odpusťte věak zahradnímu amatérovi - co je bujnější podnož? Můžete prosím uvést nějaký příklad? Nevyznám se v tom. Díky
Rubin, 15.10.2015
Rádi bychom pěstovali jablka rubín, máte prosím někdo zkušenosti, jak je to s jejich odolností vůči mrazu a jaké podmínky jabloň vyžaduje? Případně jaká je vhodná podnož (relativně dost sněhu) do trochu drsnějších podmínek (Jizerky). Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika