|
Kustovnice ze semene, 17.8.2015 Kvete a plodí od jara až do mrazů. |
 |
Kanadská borůvka - neprospívá, 10.7.2015 Osobně s Hycolem-Z mám velmi dobré zkušenosti. Stříkám jím všechny stromky, rajčata, papriky, jahody, maliny a i borůvky. |
 |
|
 |
Záhada ve skleníku, 12.6.2015 Krtonožka pouze přehryzne stonek-kořeny co jí zavazí, ale nestahuje nic pod zem. Na zahradě "vše" pěstujeme v PETkách. |
 |
Kanadská borůvka - neprospívá, 13.5.2015 A nevadí ta "chemie" před dozráváním? Myslím tím zdravotně pro člověka. Děkuji za odpověď. |
 |
IBC kontejner - redukce na výpušťáku, 13.4.2015 Detailnější fotku štítku na čerpadle, by jste mohla přiložit? Děkuji!
Jak dlouhou hadici máte připojenou k čerpadlu a máte na ní rozstřikovač? |
 |
Propjení IBC material, 2.4.2015 Poprosil bych o ty další fota. Děkuji! |
 |
Fóliovník, svařování fólie, 2.3.2015 A co naleptat acetonem - toulenem... |
 |
Proti krtkům, 21.7.2014 No ten plyn se mi líbí více. Nedovedu si představit, kolik toho Mospilanu a v jaké dávce bych spotřeboval. Té chemi v rostlinách - půdě by asi bylo hodně. Zkoušel jste někdy "zalít noru" od Krtonožky? |
 |
Proti krtkům, 21.7.2014 Myslíte, že plyn bude účinný i na Krtonožku? Děkuji za info. |
 |
Jak se zbavit mravenců?, 5.3.2014 Proc si pridavat praci, za 2-3 dny je roztok silne aromaticky. |
 |
|
 |
Jak se zbavit mravenců?, 4.3.2014 Vezmu prazdnou PETku, do ni vysypu balicek hrebicku (koreni) a napustim vodu. Timto roztokem postrikam kmen. Do PETky stale dolevam vodu dokud je "citit", kdyz ne dosypu novy balicek koreni. Pouzivam na papriky, stromy, kere,... |
 |
Ostrenie noža, 14.6.2013 Nejak me unika, jak to delate pomoci loziska? Muzete popsat ci prilozit foto? Dekuji. |
 |
Brambory přihrnované posekanou trávou, 12.6.2013 My polozime normalne brambory podel plotu na zem - nic zryto. A zasypeme cerstve posekanou travou rotacni sekackou. V prubehu roku nekolikrat dosypavame. Zadne slozitosti - jiz nekolik let. |
 |
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 11.6.2013 Takze to uzavru. Sestavil jsem to podle popisu od "PP. [PE, 550]" (timto mu dekuji) a vse je funkcni. Tzn. vibracni cerpadlo, "vzdusnik" s tlakovym spinacem a stop postrikovac. Vse 3/4" hadice v celkove delce 25m. Na konci v pripade proudu dostrik... celý příspěvek > |
 |
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 16.5.2013 Rozumím, děkuji! |
 |