Příspěvky uživatele - 143.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letní jablka dozrávají, 13.8.2015
Zdravím všechny ovocnáře a chci se zeptat, zda někdo má zkušenost s letní odrůdou Katja, ang.Katy.
Mantet, 10.8.2015
Klobouk dolů před vašími pěstitelskými výsledky, pane Vlastimile. V letošním horkém a suchém létě je to obdivuhodné. Máte dostatek vody na závlahu?
Angold, 6.8.2015 Obsahuje fotku
Proti vosám a sršňům zavěšuji do korun stromků petlahve, naplněné do 1/3 pivem. Ale to jsem netušil, že plody Angoldu zachutnají již počatkem srpna ptákům.
Letní jablka dozrávají, 31.7.2015 Obsahuje fotku
Anička (totiž Průsvitné Letní :))by tu myslím neměla chybět. Letos dokonce s náznakem červenajícíhio líčka.
Semenacky - presazeni, 27.5.2015 Obsahuje fotku
Naprosto souhlasím s Vámi, že nejlepší a nejrychlejší řešení je zakoupení stromku zvolené odrůdy na vhodné podnoži. Lidový pěstitel pan Louda st. a mnoho jiných uvažovali asi stejně, ale přesto jim to nedalo a pustili se do pokusnictví s křížením... celý příspěvek >
Semenacky - presazeni, 26.5.2015
Chudáci šlechtitelé se musí snažit, když chtějí pobírat měsíční plat a prémie k tomu   tak jen ať se snaží.  Oproti nim byl pan Louda st. pouhý amatér a přesto měl výsledky, za které jsme mu dodnes vděční a podle mne měl být oceněn státním... celý příspěvek >
Semenacky - presazeni, 26.5.2015
Ale pane Vysloužile, jen díky tomu, že p. Otto Loudovi st.(povoláním byl tuším klempíř) chybělo ono racio, dostaly se na svět odrůdy, nad kterými se zde dokážeme rozplývat blahem :)
Orion, 20.5.2015
Loni zjara zakoupený a zasazený Orion na podnoži MM111 vytvořil po zkrácení obrostu při výsadbě silné 30-40 cm letorosty, na kterých se letos objevily květy. Takže mi nezbývá než potvrdit brzskou plodnost, jak uvádí literatura "Jádroviny" od p.... celý příspěvek >
Vhodná odrůda do Lomnice n. P. (600 m.n.m.), 22.3.2015
Projděte starší diskusní témata, např zde Jakou-odrudu-do-nadmorske-vysky-650-metru
Staré pomologické příručky, 11.2.2015
Jestli netrváte na starých knižních publikacích, stačí se porozhlédnout po síti. Např tady nebo tady.
Drnovice 2013, 3.1.2015
Zahrádkářské organizace jsou spíše společenské organizace než odborné - jednou dvakrát do roka zorganizovat zájezd, jeden večírek a jednu výroční schůzi, atd... časopis Zahrádkář se hodí akorád prolistovat a poslat dál :)... a právě proto se mi líbí... celý příspěvek >
Drnovice 2013, 3.1.2015
V listopadu jsem kupoval jablka ve skladu v Lysicích. Vzhledově (a dovolím si tvrdit že i chuťově) tam také jednoznačně kralovaly odrůdy Rubinola a Bohemia. Zná někdo výsledky degustace 2014 z Drnovic-Lysic?
Envy, 27.11.2014
O Envy jsem našel pouze tady.
Meteor, 3.11.2014
Našel jsem Meteor v nabídce Vanovické školky.
Tmavá mutace Rubínu s názvem Dark Rubín, 23.10.2014
Díky za vysvětlení. Znamená to, že Top Bohemie není dosud rozřířena ani mezi zahrádkáři? Měl bych zajem o roub, Na pana Tchoře nemám kontakt.
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika