Příspěvky uživatele - 143.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jablka v červnu, 13.6.2016
Před pár roky jsem v červnu v jednom supermarketu neodolal obrovským a vzhledově bezchybným Glosterům, abych konečně poznal, jak má tato odrůda z dobrých podmínek chutnat. Výsledkem bylo obrovské zklamání. Chutnaly totiž hůře, než ty moje malé a... celý příspěvek >
Kidd´s orange, 11.6.2016
Pozoruhodně dlouhá doba skladovatelnosti, a k tomu velmi dobrá chuť, to jsou cenné vlastnosti. Jsem rád, že jsem Kidd's Orange Red narouboval a ještě jednou díky za rouby, pane Mikeši.
Plevel v bramborách, 27.5.2016
Brambory s herbicidem, hmm... to bude jistě velká pochoutka.
Váš názor - minianketa, 25.5.2016
Každý jen tu svou, má za jedinou, má za jedinou... jako v Prodané nevěstě. Sirius, Williamsova, Domácí velkoplodá švestka
Roubování, 24.5.2016
Stejná letošní zkušenost s chováním roubů i u mne. Například roub Matčina začal rašit až tento týden, sedm týdnů od naroubování. Ještě že jsem se ho nesnažil v panice zbytečně přeroubovat.
Zatrávnenie sadu, 21.5.2016
Za tu květnou louku chválím. Osobně se domnívám, že pokud není nutné z estetických důvodů trávu mezi stromy kosit,  je nejlépe ji nechat až do zežloutnutí, klidně až do podzimu, potom zkosit a rozložit ji do řad mezi stromy.
Jak vám letos kvetou jabloně?, 17.5.2016
Včerejší ranní mrazík -2 stupně Celsia ožehnul okvětní lístky dohněda. Jak to bude s plůdky je zatím nejisté.
Jarne mraziky 2016, 16.5.2016
Dnes ráno -2 st. Celsia v  severní části Moravského krasu.
Jak vám letos kvetou jabloně?, 15.5.2016
Nyní již jabloně kvetou bohatě až na vyjímky - např. Orion mi vůbec nekvete, ale že je vyhráno bude možné říct až skončí tohle chladné období.
Jak vám letos kvetou jabloně?, 10.5.2016
Polohu jsem uvedl v předchozím příspěvku.
Jak vám letos kvetou jabloně?, 10.5.2016
U nás také začínají jabloňe otevírat květní poupata. To je, např. oproti panu Ivanovi ze Šuran okr. Nové Zámky, třítýdenní až měsíční zpoždění.  Toto zpoždění je následně důvodem, proč u nás nemohou některé kvalitní pozdní odrtůdy dobře vyzrát a... celý příspěvek >
Broskyne so zvonk. kvetmi, 2.5.2016
Stačí trochu hledat, např. ZDE
Jak vám letos kvetou jabloně?, 29.4.2016
U nás jabloně zatím nekvetou. Píšu to proto, aby bylo zřejmé, jaké jsou teplotní rozdíly mezi různými oblastmi naší pidizemičky. včetně Slovenska. Drahanská vrchovina, severní část Moravského krasu, 450 - 500 m.n.m.
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 28.4.2016
Naposled jsem narouboval Dark Rubín, Gold Bohemii a Ligol. "Zahradě zdar" jak píše pan Mičurin II.
Margaryta, 17.4.2016
Ve Vaňkově pomologii hrušek je u odrůdy Marillatova uvedeno synonymum Marguerite a popis na Margarytu z Polska také docela odpovídá.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika