|
Příspěvky uživatele - 159.245
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Starjet 102/20h Spojka, 30.5.2023 Ahojte priatelia, prosím aká závada je, ak pri nábehu do vysokej trávy nezaberie viac motor, ale začne spomaľovať žacie ustrojenstvo? myslel som si že spojka, ale ako Vás čítam, len napnutie remeňa? (mám mulčovacie ustrojenstvo 110) |  | Jílové jezírko, 13.10.2015  dá sa udržať takáto voda |  |
|  | Jílové jezírko, 13.10.2015 zdravím,
neviem na základe čoho sa vyjadrujú zainteresovaný diskutujúci do diskusie, ja za seba opisujem problematiku v skratkách na základe mojich skúseností s danou problematikou.čo sa týka dol.vápna a skalice, mám na mysli samozrejme malé... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 13.10.2015 zdravím,
neviem prečo sa niektorý diskutujúci tak chytili čistenia jaz. skalicou a vápnom, ked som to spomenul iba ako okrajovú záležitosť a alternatívnu pomoc na úpravu vody, a vôbec to neodporúčam robiť pravidelne, práveže regenerácia vody je... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 13.10.2015 samozrejme úprava vody skalicou a dolomit. vápnom(prírodné chemické produkty, používame ich samozrejme s mierou) nie je v dobre založenom prírodnom jazere nutná, spomenul som to ako alternatívu k urýchleniu dosiahnutia čistoty vody. primárnu funkciu... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 12.10.2015 zdravím,
výkop ílového jazera sa realizuje trocha odlišným spôsobom ako pri výkope na foliové jazero, steny niesú kolmé, ale v sklone 1:2 - 1:3. na čistenie jazera sa realizuje kalová jama v najhlbšom mieste jazera, alebo zóny - plávacia,... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 12.10.2015 ílové jazero sa po dokončení vysype pieskom a kamenivom fr. 63mm, čo zabráni výreniu ílovej jemnej suspenzie. inak íl po napustení vody je tlačený tlakom do dna jazera, takže časom je suspenzia zhutnená do dna jazera. čo sa týka geotextílie - má... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 29.9.2015  zdravím vás nadšenci,
zaoberáme sa návrhom a realizáciou ílových jazier, retenč. nádrží a pod. íl. jazero je samozrejme realizovať na pozemkoch s prirodzeným výskytom ílových hlín - od hnedej cez šedé až do čiernych - tie si netreba zamieňať s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|